06 / 05 / 2024

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesi

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesi

Gayrimenkul sektöründeki en iyi firmaların First Class Gayrimenkul’ü tercih ettiğini belirten Gülçin Okay, “Titiz ve vizyoner çalışmalar sonucu bir numara olduk” dedi

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Avcılar İnşaat Bayraklı projesi geliyor! Yeni Proje!

Avcılar İnşaat İzmir'de 54 milyon 691 bin TL yatırımla 274 konutun yer aldığı yeni bir proje inşa edecek.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Toplam 97 daireden oluşan Modda Bayraklı Evleri 8 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat!

Nakitte yüzde 5 indirim sağlanan Ontan İnşaat Modda Bayraklı fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 97 konuttan oluşuyor.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları!

Modda Bayraklı Ontan İnşaat fiyatları 2+1'lerde 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesinde peşin alımlara yüzde 5 iskonto uygulanıyor...

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Modda Bayraklı Kasım 2016'da teslim edilecek!

"Devam Eden En İyi Rezidans Projesi" kategorisinde; Türkiye'nin en iyi Rezidans Ödülü'nü kazanan Ontan İnşaat, Bayraklı projesini Kasım 2016'da teslim edecek.

Modda Bayraklı Ontan İnşaat Projesi!

Ontan İnşaat, Modda Bayraklı projesinin lansmanını 21 Eylül'de gerçekleştiriyor. Modda Bayraklı projesi 2017 sonunda tamamlanacak...

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesi Haberi

Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesi

Daha önce 2 yıl uluslararası gayrimenkul firmalarında gayrimenkul danışmanı olarak çalışan Gülçin Okay, gayrimenkul sektörüne Türk geleneklerine daha uygun bir pazarlama tarzı oluşturmak üzere, 2008 yılında First Class Gayrimenkul'ü kurdu. Okay, profesyonel ve prensipli çalışma tarzı sayesinde ilk ofisi Alsancak'ın açılışından kısa bir süre sonra, Kavuklar İnşaat Bayraklı Tower projesinin 'proje satış ofisi' olarak da projeyi pazarlamaya başladı. Bayraklı bölgesinin hızlı gelişmesinden etkilenerek Bayraklı ofisi açılışını takiben, Atek Adress ile 2. yüksek yapının proje satışına başladı. Bugün, Blife Ataşehir 1. Etap, Çiçek Park, Boliva Bornova, Çiçek Plaza, My Plaza, Born City Residence, Marka333, Marka City, Studio Life by Özdeker, Öztüre Çelik Konutları, Kent 2 Ulukent konutları, Mia Residence Külahçıoğlu Evleri proje satışları ile devam ediyor. Ayrıca CDS Yapı'ya ait...