05 / 05 / 2024

Kaya Bayar Yapı İnşaat telefon

Kaya Bayar Yapı İnşaat telefon

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Güliz Kaya kimdir? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Güliz Kaya hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirkette hukuk direktörü olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Global Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Limited Şirketi Ataşehir'de Ercan Sapmaz tarafından kuruldu.

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Yapılar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ümit Durmuşkaya tarafından kuruldu.

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ferih Burak Kaya tarafından kuruldu.

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya 2022 İnşaat Metal Elektrik Optik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hakan Haytabey tarafından kuruldu.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kaya Mimari Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bes Kaya Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaya tarafından kuruldu.

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Kaya Bayar Yapı İnşaat telefon Haberi

Kaya Bayar Yapı İnşaat telefon

Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Küçükçekmece’de   1 milyon TL sermaye bedeli İle  Hakan Bayar tarafından kuruldu.
Kaya Bayar Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Emlak Temizlik Ticaret Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı mağaza, pazar iş yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...