05 / 05 / 2024

Kaya Çelik

Kaya Çelik

Ulukay Ulutaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla kuruldu...

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yak Makina Çelik Konstrüksiyon Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Alican Yıldırım, Kenan Aydın ve Rıfkkı Kaya ortaklığında kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bron Metal İnşaat Makina Ve Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaya tarafından kuruldu.

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi kuruldu!

Prenco Mühendislik Çelik İmalat Ve Montaj Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kayhan Kaya ve Rasim İnanç Yavuz ortaklığında kuruldu.

Kaya Konstrüksiyon Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Konstrüksiyon Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Koyuncular tarafından kuruldu. 

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dikaya İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dılafruz Ortıkova ve Mehmet  Kaya ortaklığında kuruldu.

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Şirketi kuruldu!

Dekay Mühendislik İnşaat Çelik Konstrüksiyon Otomotiv Emlak Kuy. Tem.Yem.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Kaya tarafından kuruldu.

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Kaya Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Güngör Kaya imzasıyla kuruldu.

Dk Çelik Kapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk Çelik Kapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Nuri Kaya tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Kayaşehir Pazar Yeri projesi yıl sonuna kadar bitecek!

Başakşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Serkan Çelik “Kayaşehir Pazar yeri projesini sene sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yaklaşık 4.500 m2 gıda bölümü, 4.500 m2 tekstil bölümü olacak" dedi

Sümela çelik hasır ile korunuyor!

Trabzon’daki dünyaca ünlü turizm merkezi Sümela Manastırı’nı bu kez kaya parçaları tehdit ediyor. Sümela bu kez insan değil, doğa tehdidi altında. Manastırın üstündeki kayalıkları çelik ağlarla örmek için yetkililer harekete geçti.

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özateş Yapı İnşaat Taahhüt Demir Çelik Elektrik ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bekir Kaya tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kaya Çelik Haberi

Kaya Çelik

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi NO:123/2 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla...