14 / 05 / 2024

kaya city örnek daireler

kaya city örnek daireler

Celaloğlu Kaya City projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 297 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Kayaşehir örnek daire!

 TOKİ Kayaşehir projesinde 605 konut kuralı olarak satışa çıkarılıyor. Projede kura çekilişi 25 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

Emlak Konut Kayaşehir'de yok satıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum: ‘Kayaşehir örnek şehir’ Arz, bölgede talebe yetişemiyor. Alt-orta gelirliler için yapılan sonrası şimdi de üst gelir grubuna üretim yapılıyor”

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire!

Özyurtlar İnşaat 1Coastal City örnek daire görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanan 1Coastal City projesinde daire fiyatları 209 bin liradan başlayarak yükseliyor...

Kaya City'de son 40 daire: 310 bin liraya!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire! 310 bin TL!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor...

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City Residence inşaatı yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı!

Yeni İstanbul olarak da adlandırılan “planlı kentleşmenin” merkezi Kayaşehir’de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence’ın inşaatı tamamlandı.

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi!

Başakşehir Kaya City Residence satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 486 31 93 olarak belirlendi. Kaya City satış fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Kaya City Residence ne zaman teslim?

Kaya City Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaya City projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 311 bin liradan başlangıç gösteriyor

Kayacity'de satış süreci devam ediyor!

İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Kaya City projesi büyüyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kaya City Evleri projesi, 236 daire olarak tasarlandı.

kaya city örnek daireler Haberi

kaya city örnek daireler

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir'de konumlandırılan Kaya City projesi Celaloğlu İnşaat imzası taşıyor.


Kaya City Residence projesi toplam arsa alanı 5 bin 650 metrekare.Kaya City projesi 6 blok halinde yükseliyor. Projede 236 adet daire yer alıyor.


Kaya City projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 114 metrekareden başlayıp 172 metrekareye kadar yükseliyor.




Kaya City Residence'da; sauna, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, pilates stüdyosu, Türk hamamı,açık-kapalı yüzme havuzları ve fitness salonu yer alıyor.




Celaloğlu Kaya City projesinde banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. Proje teslimlerinin  Ağustos ayı içerisinde yapılması planlanıyor.


Kaya City fiyat listesi:


2 oda 1 salon daireler...