14 / 05 / 2024

Kaya City telefon

Kaya City telefon

Başakşehir Kaya City satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. Satış sürecinin devam ettiği Celaloğlu Kaya City Residence Evlerinde yer alan daireler 2014 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.

Beyaz İnşaat Bakırköy City telefon numarası!

Beyaz İnşaat imzası taşıyan Bakırköy City projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon!

615 adet daire ve 120 adet ticari birimin yer alacağı proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılacak. Adım İstanbul Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi telefon!

Avrupa Konutları Kayaşehir satış ofisi telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi. Konut ve ticari ünitelerden meydana gelen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Sinpaş Aqua City satış ofisi telefon!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor. Sinpaş Aqua City satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 72 ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon!

Karasu Ekşioğlu City satış ofisi telefon numarası 0(212) 521 10 40 olarak belirlendi. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon salon şeklinde tasarlandı.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Kaya City'de son 40 daire: 310 bin liraya!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Sinpaş Aqua City Denizli telefon numarası!

Dairelerin 183 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Aqua City Denizli projesi, 2 bin 90 adet konuttan meydana geliyor. Sinpaş Aqua City Denizli telefon numarası şöyle...

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire! 310 bin TL!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de,taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor...

Kaya City'de taşınmaya hazır son 40 daire!

Kayaşehir'de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence'ın inşaatı tamamlandı. Kaya City'de. taşınmaya hazır son 40 dairenin satışı sürüyor.

Kaya City Residence inşaatı yüzde 70 değer artışıyla tamamlandı!

Yeni İstanbul olarak da adlandırılan “planlı kentleşmenin” merkezi Kayaşehir’de, TOKİ dışında özel sektör tarafından gerçekleştirilen, ilk lüks konut projesi olan Kaya City Residence’ın inşaatı tamamlandı.

Kaya City telefon Haberi

Kaya City telefon

İstanbul Anadolu Yakası Başakşehir'de hayata geçirilen Kaya City Residence projesi 15 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 


Celaloğlu İnşaat girişimi ile 6 blok halinde yükselen Başakşehir Kaya City Residence Evleri 236 adet konuttan meydana geliyor.


Kaya City Evlerinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler bulunuyor. Kaya City satılık daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor.




Başakşehir Kaya City Residence projesinin sosyal imkanları arasında yoga ve plates stüdyosu, Türk hamamı, 24 saat güvenlik, açık-kapalı yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. Kaya City satılık daire fiyatları şöyle:


Kaya City Residence fiyat listesi:


Kaya City satılık daire fiyatları kapsamında...