05 / 05 / 2024

Kaya Grubu Güher Türker

Kaya Grubu Güher Türker

Güher Türker, Eylül 2011’den itibaren Nur Mimarlık firmasının ortağıdır. Mimar Güher Türker, daha önce Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi Genel Müdürlüğü yaptı. Peki Güher Türker kimdir? İşte biyografisi

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

Sivas'ta 8 milyon TL'ye satılık ada! 

Sivaslı iş insanı İsmail Karabiber, Kılıçkaya Baraj Gölü ortasında yer alan adasını satışa çıkardı. Karabiber 1000 dönümlük arsa için 8 milyon TL istiyor. 

Gürkan Kaya kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürkan Kaya kimdir? Gürkan Kaya dha önce hangi görevleri yürttü, nerelerde çalıştı?

Serenay Sarıkaya Zorlu Center'a taşındı!

Zorlu Center'daki rezidans dairesine taşındığı konuşulan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, önceki gün de yeni evinden paylaşımda bulundu.

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

TİGEB Yapı ve Ticaret Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli Ahmet Kaya, Hakan Göksel, Kasım Güneş Öner, Memduh Erdoğan ve Ömer Altınparmak ortaklığında kuruldu.

AKM tamamlandığında, ikonik bir yapı olacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya 100 günlük icraat programını değerlendirdi. Bağlıkaya, "AKM tamamlandığında, ikonik bir yapı olacak" dedi. 

Mimarlar Odası'ndan Nevzat Doğan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Alper Dilger, Oya Kaya ve Gülşah Toprak Poyraz, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

TOKİ Kayaşehir görselleri!

TOKİ Kayaşehir görselleri haberimizde yer alıyor. 605 dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede başvurular 2 Nisan ile 11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edilecek. 

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükada Denizcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar’da Güher Öcal ve Zeynep Yazgan Cavıldak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Ramg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramg İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nurullah Kaya, İsmail Güldalı ve Rıfat Berkay Ilgaz ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Kaya Grubu Güher Türker Haberi

Kaya Grubu Güher Türker

Güher Türker kimdir?


Güher Türker, 1986 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’ni dereceyle bitirerek, 1986 yılında Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde (GOSB) Mimar olarak göreve başladı. 


Türker, 1986-2004 yıllarında Yapı Grubu yöneticisi ve Genel Direktör Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1997-2000 yıllarında Gebze Ticaret Odası Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri’nin teknik danışmanlığını yönetti. 2004-2007 yıllarında GOSB Genişleme Bölgesi ve GOSB III. Bölgeden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürdü. Güher Türker, GOSB’da genel müdürlük yaptığı 2007 -2009 döneminde ise çok sayıda ekonomik ve sosyal boyutlu projeyi hayata geçirdi.


Güher Türker, Nisan 2010 – Ağustos 2011 arasında Kaya Grubu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu.


Mimar Güher Türker, Eylül 2011’den bugüne Nur Mimarlık İnşaat Ltd.Şti.’nde ortak olarak çalışmalarına devam etmektedir.


Güher Türker ve Nur Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Kurbağalıdere Cad....