19 / 05 / 2024

Kaya Hotels nerelerde otel açacak

Kaya Hotels nerelerde otel açacak

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

İş Bankası'ndan tatil yapacaklara son dakika kampanyası!

Maximum Kart’ınızla 30 Haziran 2023’e kadar Kaya Hotels’den Kaya Callcentre ile yapacağınız rezervasyonunuzda 1.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Gürkan Kaya kimdir?

Eylül 2019 itibariyle KİPTAŞ Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Gürkan Kaya kimdir? Gürkan Kaya dha önce hangi görevleri yürttü, nerelerde çalıştı?

Kaya Hotels'den İran'a otel yatırımı!

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Jones Lang LaSalle Hotels: Avrupa'da kilit pazarlarda artış var!

Jones Lang LaSalle Hotels’e göre Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ndeki otel yatırımı aktivitesi 2012’nin ilk altı ayında 2011’in aynı dönemine göre biraz zayıfladı.

TOKİ Kayaşehir Konutları'nın havadan görüntüleri!

TOKİ'nin Kayaşehir'de yapmış olduğu konutları www.havadanemlakvideo.com ekibinden Sayen Kaspar görüntüledi.

TOKİ, Kayaşehir’de neden yeni etap satışa çıkarmıyor?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Kayaşehir’de yaklaşık 1 yıldır yeni etap satışa çıkarmıyor. Bunun nedeni ne?

Kaya Prestige Sitesi'nde 320 bin liraya! Yüzde 3 indirimle!

Kaya Prestige Evleri, İzmir'de yükseliyor. Projede kredili ödemelere yüzde 3 oranında indirim sağlanıyor...

Kayaşehir konutları göz dolduruyor! Metrekaresi 1.500 liraya!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Değerleme Uzmanı Betül Ofluoğlu, Kayaşehir Bölgesi’ni www.emlakkulisi.com için analiz etti!

Emlak Konut: Kayaşehir Projesi'nin geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut GYO, Merkez Kayaşehir Projesi'nin Geçici Kabul Tutanağı'nın onaylandığını bildirdi

VIADMC CEO’su Tayfun Döşkaya: Vialand 600 dönüme inşa edilecek!

Önümüzdeki dönemde Via/Port’un ‘Luxury Outlet’ olma yolunda ilerlemeyi planladığını söyleyen VIADMC CEO’su Tayfun Döşkaya, “Alışveriş merkezimiz için lüks markalarla görüşme aşamasındayız” dedi

Kaya City Residence'ın ruhsatı alındı! 198 bin TL'ye!

İnşaat ruhsatı alınan Kaya City Residence projesinde teslimler 30 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak. Projenin inşaat çalışmaları yakında başlayacak

Kaya Grup, 100 bin kişiye uzaktan eğitim verecek!

Kaya Grubu, Teknik ve teknoloji halat ve endüstriyel iş güvenliği konusunda lider olurken Uzaktan İş Sağlığı ve Güvenliği ve Yüksekte Çalışma Projesi çalışmaları ile 100 bin kişiye uzaktan eğitim verecek

Kaya Hotels nerelerde otel açacak Haberi

Kaya Hotels nerelerde otel açacak

İran'ın turizmde hızlı yatırım planlarına yönelmesi Türk yatırımcılarının iştahını kabartırken, ülkemiz konaklama sektörünün önemli oyuncularından Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. 


Kaya Laleh Park ismi altında hizmet vermeye başlayan otel, 220 odası, sekiz toplantı salonu ve bin metrekarelik sütunsuz balo salonu ile İran'ın en kapsamlı ve en lüks oteli olduğu iddiasında. Kaya Holding'in çatısı altında faaliyet gösteren Kaya Hotels'in Antalya, İstanbul, Bolu, İzmir ve Kıbrıs'ta olmak üzere toplam dokuz oteli bulunuyor. 


Duyduğumuza göre Kaya Hotels'in İran'daki turizm yatırımları Tebriz'le sınırlı kalmayacakmış. Tahran'da da otel açma planları olduğunu öğrendik. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor. Şu anda somutlaşan bir yatırım planlarının olmadığını, yerel yatırımcılarla...