25 / 08 / 2024

kaya mezarı son durum

kaya mezarı son durum

Gaziantep'te merkez Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde cami inşaatı hafriyat çalışması sırasında Roma dönemine ait kaya mezarı ve dibek taşı bulundu.

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Oyuncu Serenay Sarıkaya'dan milyonlarca TL'lik dev yatırım!

Son dönemin en gözde oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya'ya dizi ve reklam teklifleri yağıyor. Son olarak dijital bir kanalda gösterilen bir dizide rol alan güzel oyuncu, dünya çapında oldukça büyük markaların reklam yüzü olmaya da devam ediyor.

Dolar 30 lirayı bulacak! Ünlü ekonomist Tuna Kaya açıkladı! Türk Lirası ateşe atıldı

Doların Türk Lirası karşısındaki akıbeti son derece panik yaratırken, bir dolar öngörüsü de ünlü ekonomist Tuna Kaya’dan geldi. Kaya, doların 30 liraları bulacağını söylerken, önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Yüksekten altın aldım ne yapacağım diyenlere ünlü ekonomist Tuna Kaya altın için yıl sonu tahminini açıkladı

Ünlü ekonomist Tuna Kaya, yılın son günlerini gördü. Zarar fiyatına altın alanlar ne yapmalı? Tuna Kaya açıkladı. İşte detaylar…

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya'dan kira borçları yapılandırılsın çağrısı!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, borçların yapılandırılması amacıyla son başvuru tarihinin yaz aylarına kadar uzatılmasını önerdi.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

İzmir'de son durum ne?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, cuma günü İzmir'de yaşanan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından büyük hasar gören Bayraklı sokaklarını dolaştı. Onlarca kişiye mezar olan apartmanları ve deprem bölgesindeki son durumu yerinde inceledi.

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 17 adet konut bulunuyor.

kaya mezarı son durum Haberi

kaya mezarı son durum

Gaziantep'te, cami inşaatı hafriyat çalışması sırasında  Roma dönemine ait kaya mezarı ve dibek taşı bulundu.

Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesi İbrahimli Mahallesi'nde belediye tarafından yaptırılan cami inşaatı kazısı sırasında tarihi bir mezara rastlayan işçiler, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen Gaziantep Müze Müdürlüğü yetkilileri bölgede inceleme yaptı. Ortaya çıkarılan tarihi eserin, Roma dönemine ait kaya mezarı olduğu değerlendirildi. Mezar ve içerisinde bulunan dibek taşı incelenmek üzere müzeye götürüldü. Bu arada cami inşaatındaki çalışmaların bir süreliğine durdurulduğu...