08 / 05 / 2024

Kaya Prekast Cephe iletişim

Kaya Prekast Cephe iletişim

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Simay Yapı Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Sarıkaya tarafından kuruldu.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MD Prekast Cephe Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Güney, Erkan Polat, Mustafa Doğan tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak!

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak...

TOKİ Kayaşehir'den havadan video!

TOKİ'nin Kayaşehir'de yer alan konut projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kaya City projesinin havadan videosu!

Celaloğlu İnşaat tarafından Kayabaşı bölgesinden konumlandırılan Kaya City projesinin havadan videosunu www.havadanemalkvideo.com ekibi görüntüledi

Kütahya Seramik, dış cephe kaplama sistemlerinde fark yaratıyor!

Mimari projelerdeki sonuç odaklı yaklaşımı ve hızlı tedarik sistemi ile birçok firmanın çözüm ortağı olan Kütahya Seramik, teknik özellikli ürünleriyle dış cephe kaplama sistemlerinde de fark yaratıyor

Kaya Prekast Cephe iletişim Haberi

Kaya Prekast Cephe iletişim

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...