18 / 05 / 2024

Kaya Safety projeleri

Kaya Safety projeleri

Ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Beylerbeyi ve Kayaşehir projeleri geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı...

Kayaşehir'in projeleri çok kazandıracak!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen ve satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri Kayaşehir’de yerleşim ve yaşama hazır.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Kayaşehir park projesi bugün ihale edilecek!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması ile inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

TOKİ Kayaşehir'deki park projesini ihaleye çıkarıyor!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması hizmet alımı işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konutun başvuruları bugün başladı. Konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Torunlar'ın Kayaşehir arsaları 29.7 milyon TL değerinde!

Torun Center, Torun Tower, Mall of İstanbul gibi projeleri hayata geçiren Torunlar GYO'nun Başakşehir Kayaşehir'de yer alan 3 parsele toplam 29 milyon 796 bin TL değer biçildi...

Kaya Safety, Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyüyecek!

Ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak.

Yüksekte çalışma yönetmeliğine acil ihtiyaç var!

Kaya Safety Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kaya, “ Farklı bir uzmanlık alanı olan yüksekte çalışmanın koşullarını ayrıca düzenleyen bir yönetmeliğe acil ihtiyaç var ” dedi.

Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayaşehir projeleri nelerdir? Toki Kayaşehir projeleri ne durumda? Toki Kayaşehir projeleri arasında tamamlananlar, inşaatına başlananlar ve ilana çıkanlar hangileri? İşte 4 Şubat 2014 itibariyle Toki Kayaşehir toplu konut projeleri 2014!

Kaya Safety projeleri Haberi

Kaya Safety projeleri

Yüksekte İş Güvenliği alanında ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak. 

Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık (Britanya), Çin, Almanya, İtalya, ABD, Tayvan, Kore, Hindistan ve Türkiye gibi 54 farklı ülkeden, her yıl bin 213 katılımcı ve 126 ülkeden 24 bin 766 ziyaretçi ile gerçekleştirilen Intersec (Uluslararası güvenlik) Fuarı, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Kaya Safety’nin 72 metrekare standla katılımcı olarak yer alacağı fuarda, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ticari Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Yangın ve Kurtarma bölümleri yer alacak. 

Intersec Fuarı’nın tüm dünyadaki firmaların Ortadoğu pazarına açılması için önemli bir organizasyon olduğuna değinen Kaya Safety SBU Müdürü...