02 / 05 / 2024

Kaya Safety, Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyüyecek!

Kaya Safety, Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyüyecek!

Ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak.



Yüksekte İş Güvenliği alanında ekipman tasarlayıp üretmenin yanısıra, eğitim ve danışmanlık hizmetlerini de sunarak faaliyet gösteren Kaya Safety, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ortadoğu’nun en önemli Uluslararası Güvenlik Fuarı Intersec‘e katılacak. 

Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık (Britanya), Çin, Almanya, İtalya, ABD, Tayvan, Kore, Hindistan ve Türkiye gibi 54 farklı ülkeden, her yıl bin 213 katılımcı ve 126 ülkeden 24 bin 766 ziyaretçi ile gerçekleştirilen Intersec (Uluslararası güvenlik) Fuarı, 18-20 Ocak 2015 tarihleri arasında katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak. Kaya Safety’nin 72 metrekare standla katılımcı olarak yer alacağı fuarda, İş Sağlığı ve Güvenliği, Ticari Güvenlik, Bilgi Güvenliği, Yangın ve Kurtarma bölümleri yer alacak. 

Intersec Fuarı’nın tüm dünyadaki firmaların Ortadoğu pazarına açılması için önemli bir organizasyon olduğuna değinen Kaya Safety SBU Müdürü Özgür Kaya, “Ortadoğu ülkelerine ihracat gerçekleştiriyoruz. Ortadoğu, Arap Yarımadası ve Afrika, sektörümüz açısından büyük bir potansiyel arz ediyor. Biz de önümüzdeki dönemde Ortadoğu ve Afrika pazarında planlı büyümemizi sürdürmeyi hedefliyoruz” açıklamasını yaptı. 

Özgür Kaya, “Ortadoğu, Arap Yarımadası ve Afrika pazarına erişim ve 25 bin potansiyel müşteri ile buluşma fırsatı sağlayan Intersec Fuarı’na Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, İran, Umman, Katar, Hindistan, Kuveyt, Birleşik Krallık, Pakistan, Mısır gibi ülkelerden her yıl çok sayıda ziyaretçi katılıyor. Biz de bu fuarda distribütörler, ithalat/ihracatçılar, üreticiler, perakendeciler ve toptancılar gibi bir çok kesime ulaşma imkanı buluyoruz” dedi.

Kaya Safety, Dubai Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuarda, 6. Salon D24 numaralı stantta ziyaretçileriyle buluşacak.




Geri Dön