05 / 05 / 2024

Kayaaltın Yapı adres

Kayaaltın Yapı adres

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

Giresun TOKİ Aluçra kura çekilişi yarın yapılacak!

Giresun TOKİ Aluçra kura çekilişi yarın yapılacak. Daire fiyatlarının 64 bin 429 TL'den başladığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor.

Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ihalesi Salı günü yapılacak!

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İzmir kamuoyunun `Basmane Çukuru` olarak bildiği alandaki Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. İhale 19 Ocak Salı günü yapılacak.

Yüksek katlı binaların yapımına siluet kriteri getiriliyor!

Yüksek katlı binaların yapımına siluet kriterleri getiren yönetmelik hazırlıyor. İnşa edilecek yüksek katlı binaların bulunduğu şehrin tarihi dokusuna uygun olacak, ayrıca beton ve kullanılan çeliğin kalitesi de artırılacak.

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grün Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanifi Kömürcü, Ghassan Alsalama, Housam Solıman Salama ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 13 Ocak'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı kura satışları yarın yapılacak. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede konut fiyatları 119 bin 826 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kentsel dönüşümde şehir planlamasının yapılmaması sorun yaratıyor!

Kentsel dönüşüm yasasıyla birlikte riskli binalar yıkılarak yerine çok katlı yeni binalar yapılırken, şehir planlamasının yapılmaması beraberinde yeni sorunları da getiriyor.

Balıkesir İlkay Gündoğan Stadı'nın yapımına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Balıkesir'in Dursunbey ilçesine yapılacak olan stadın yapımına başlandı. İsmi İlkay Gündoğan olacak stadın 500 kişilik olacağı belirtildi.

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyalcın Yapı Market Ticaret Limited Şirketi, Kazım Balkaya ve Hurşit Yalçın ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Gülten Sokak'ta kuruldu.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Küçükçekmece'de rezerv konutların yapımına başlandı!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Kayaaltın Yapı adres Haberi

Kayaaltın Yapı adres

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Yaşar tarafından kuruldu. 

Kayaaltın Yapı Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...