27 / 04 / 2024

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Bademlik'te çocuk parkının yapımı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.



Eriklice köyü yolu Çetin Emeç Sokak’ta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sone erdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kırklarelili çocukların daha rahat bir şekilde oynamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kesimoğlu, "Kırklarelili çocuklarımızın daha güzel vakit geçirmeleri ve daha güzel şartlarda oynayabilmeleri, spor yapabilmeleri için yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu parklarımızdan birini Bademlik Mahallemizde tamamladık. Çocuklarımız yaptığımız bu parkta sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecek. Bunun yanı sıra parkımızın içerisine koyduğumuz spor aletlerinde ise hem yetişkin vatandaşlarımız hem de çocuklarımız sporlarını yapabilecekler" dedi.

Kesimoğlu, ayrıca Karacaibrahim Mahallesi Nüshet Somay Caddesi üzerinde yeni bir çocuk parkının yapımına başladıklarını sözlerine ekledi.


Hürriyet


Geri Dön