10 / 05 / 2024

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

Kırklareli Belediyesi'nden satılık imarlı 4 arsa! 

Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Karacaibrahim Mahallesi'nde yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Kırklareli Merkez'deki arsa 6.2 milyon TL'ye yeniden satışta! 

Kırklareli Belediyesi, Merkez Camikebir Mahallesi Kofçaz Asfaltı Mevkiide yer alan arsayı yeniden satışa çıkardı. İhale 5 Kasım'da yapılacak.. 

Kırklareli Belediyesi'nden 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, yapımı devam eden Yeni Otogarın yanındaki karyakıt istasyonu olarak ayrılan arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ekim'de yapılacak..

Kırklareli Katlı Kapalı Otopark'ın inşaatı tamamlandı!

Kırklareli Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kırklareli Kapalı Otopark'ın inşaat çalışmaları tamamlandı. Proje kapsamında katlı kapalı otoparkının çevre düzenlemesi başladı.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kırklareli Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık bina!

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Merkez Camikebir Mahallesi'nde bulunan ticaret ve konut alanı niteliğindeki gayrimenkul satışa çıktı. Gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 250 bin TL.

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Kırklareli Belediyesi'nde 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Kırklareli Belediyesi, Yeni Otogarın yanındaki, Mülkiyeti Belediyeye ait büyüklüğündeki 3.269,22 metrekare arsayı ihale ediyor. İhale 30 Temmuz'da yapılacak...

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Haberi

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Eriklice köyü yolu Çetin Emeç Sokak’ta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sone erdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kırklarelili çocukların daha rahat bir şekilde oynamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kesimoğlu, "Kırklarelili çocuklarımızın daha güzel vakit geçirmeleri ve daha güzel şartlarda oynayabilmeleri, spor yapabilmeleri için yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu parklarımızdan birini Bademlik Mahallemizde tamamladık. Çocuklarımız yaptığımız bu parkta sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecek. Bunun yanı sıra parkımızın içerisine koyduğumuz spor aletlerinde ise hem yetişkin vatandaşlarımız hem de çocuklarımız sporlarını yapabilecekler" dedi.

Kesimoğlu, ayrıca Karacaibrahim Mahallesi Nüshet Somay Caddesi üzerinde yeni bir çocuk parkının yapımına başladıklarını sözlerine...