10 / 05 / 2024

Çetin Emeç Sokak

Çetin Emeç Sokak

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bademlik Mahallesi’nde başlatılan çocuk parkının yapımı tamamlandı.

O ilde 3 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Teleferik ve Çetin Emeç mahallelerinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki İzmir Balçova'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı yenilendi!

Geçen sezondan beri maçlarını Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda oynayan Bayrampaşaspor, Başkan Atila Aydıner’in girişimleri sonucu bu hafta oynayacağı ilk yarının son karşılaşması olan Orhangazispor maçını Çetin Emeç Stadı’nda oynayacak.

Bursa Çetin Emeç Bulvarı hizmete açıldı!

Altınşehir, Özlüce ve Minareliçavuş ulaşımı için projelendirdiği Çetin Emeç Bulvarı’nı hizmete açan Büyükşehir Belediyesi, rahat ve konforlu bir ulaşım yatırımını daha Bursalılarla buluşturdu.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Gaziantep Yığınlı'daki imar planı neden değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Antakya Akasya Mahallesi'nde parke döşeme hizmeti denetlendi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kimyeci, ardından Akasya Mahallesi 101 Sokak'ta devam eden parke döşeme hizmetini denetledi.

Marmaray'da geoteknik mühendislerinin de emeği büyük!

İstanbul'un binlerce sene kavuşmayı bekleyen iki yakası, Marmaray ile buluştu. Prof. Dr. Kemal Önder Çetin projede geoteknik mühendislerinin büyük emeği olduğunu söyledi..

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

La Vigueur Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yakup Can Yakupoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çetin Emeç Bulvarı'nda kuruldu.

İbrahim Sözen Gençlik Merkezi Manavgat'ta açılıyor!

Antalya'nın Manavgat ilçesi Belediyesi İbrahim Sözen Gençlik Merkezi, 15 Şubat'ta çeşitli etkinliklerle açılacak. Manavgat Çetin Emeç Caddesi’ndeki modern binada hizmet verecek olan merkezin açılışında su balesi gösterileri gerçekleştirilecek....

Protokol Ankara 'da metrekare birim fiyatı 7 bin lira!

Protokol Ankara Çetin Emeç Bulvarı üzerinde yükseliyor, projede metrekare birim fiyatı 7 bin lira olarak belirlendi...

LED sokak lambalarıyla 2 milyar dolar tasarruf sağlanacak!

Temiz enerji ve düşük emisyon gibi özellikleriyle her geçen gün yaygınlaşan LED lambalarla 2020 yılında sadece sokak aydınlatmasında 2 milyar dolar tasarruf elde edilecek

35. Sokak Ulukent fiyatları: 204 bin liraya 1 oda 1 salon!

35. Sokak Ulukent fiyatları 204 bin liradan başlıyor, konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandığı 35. Sokak Alsancak İskelesi'ne 19 kilometre mesafede yükseliyor

Çetin Emeç Sokak Haberi

Çetin Emeç Sokak

Eriklice köyü yolu Çetin Emeç Sokak’ta Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar sone erdi. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Kırklarelili çocukların daha rahat bir şekilde oynamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kesimoğlu, "Kırklarelili çocuklarımızın daha güzel vakit geçirmeleri ve daha güzel şartlarda oynayabilmeleri, spor yapabilmeleri için yeni parklar yapmaya devam ediyoruz. Bu parklarımızdan birini Bademlik Mahallemizde tamamladık. Çocuklarımız yaptığımız bu parkta sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecek. Bunun yanı sıra parkımızın içerisine koyduğumuz spor aletlerinde ise hem yetişkin vatandaşlarımız hem de çocuklarımız sporlarını yapabilecekler" dedi.

Kesimoğlu, ayrıca Karacaibrahim Mahallesi Nüshet Somay Caddesi üzerinde yeni bir çocuk parkının yapımına başladıklarını sözlerine...