05 / 05 / 2024

kayabaşı 1 etap ihalesi

kayabaşı 1 etap ihalesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından düzenlenen Kayabaşı 1.Etap 1 Kısım Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ihalesi için teklif veren firmalar ekte yayınlandı...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi bugün!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın saat 11:00'de yapılacak. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesi 8 Ekim'de!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 8 Ekim 2021 Cuma günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021!

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021 haberimizde yer alıyor. Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 9 Eylül 2021 ve proje detayları...

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 2021!

Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kura sonuçları ve proje detayları...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi!

TOKİ tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi...

Emlak Konut Kayabaşı 7. Etap ihalesine dört firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna dört firma katıldı...

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap başvuru dönemi!

Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap projesinde yer alan 1 adet daire için satışlar açık satış yöntemi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Kayabaşı 4. Etap'taki 77 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

TOKİ Kayabaşı 4. Etap 1 ve 2'nci bölgede yer alan 77 iş yeri bugün açık artırmayla satışa çıkıyor

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap 2017 başvuru!

TOKİ'nin Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunulacak.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

kayabaşı 1 etap ihalesi Haberi

kayabaşı 1 etap ihalesi


Emlak Konut GYO'ndan yapılan açıklama şu şekildedir:


Şirketimiz tarafından 16.07.2013 tarihinde yapılan "İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi"  İhalesinin 1. Oturumuna ilişkin bilgiler ektedir.


Detaylar için