05 / 05 / 2024

Kayabaşı Kayaşehir Fenertepe muhtarlıkları ne oldu

Kayabaşı Kayaşehir Fenertepe muhtarlıkları ne oldu

Başakşehir Belediyesi, Kayabaşı’na iki muhtarlık binası kazandırıyor. Faaliyetlerini Emlak Yönetimin Hizmet Binası içerisinde sürdüren, lokasyon olarak Kayaşehir ve Fenertepe'ye uzak olan Kayabaşı Mahalle Muhtarlığı, iki yeni hizmet binasına kavuşuyor.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

Kayaşehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mevkiinde Yapılacak Olan Kayaşehir 2-3-4 Etaplar Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için çalışmalar başladı!

TOKİ tarafından, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi (Kayaşehir 22. Bölge) projesi için çalışmalar başladı..

Nidapark Kayaşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut, KAP'ta Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidapark Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir'de 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor!

Tahincioğlu, İstanbul Kayabaşı'ndaki 'Nidapark Kayaşehir' projesinde satışlara başladı. Konut, ofis ve AVM içindeki mağazalarıyla birlikte toplam 1.233 bağımsız bölüme yer verilecek projeden 1.1 milyar lira hasılat bekleniyor.

TOKİ Kayaşehir'de 448 konutluk yeni proje yapacak!

Planla ilgili sorun nedeniyle iptal ettikleri Kayabaşı ihalesini de bir ay içinde yeniden yapacaklarını söyleyen TOKİ Başkanı Turan, Kayaşehir’de orta gelir grubuna yönelik 448 konutluk bir projelerinin daha olduğunu ifade etti.

Nidakule Kayaşehir'in değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidakule Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'deki konutların bu yılın Ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyordu. Ancak 19.Bölge'de teslimler ikinci kez ertelendi, peki Kayabaşı 19.Bölge ne zaman teslim edilecek?

TOKİ 2016'da Kayaşehir Vadisi'ne dev park yapacak!

Kayaşehir Vadisi'nde kurulacak yeşil alan 5,5 km uzunluğunda ve yaklaşık 3 kilometre eninde olacak. Kayaşehir merkezinden Fenertepe'ye doğru uzanacak sahada; ihtiyaçları karşılayacak sosyal tesisler olacak.

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi açıldı!

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi, Acun Uyar, Ercan Uyar, Murat Çamur Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde açıldı.

Başakşehir-Kayaşehir metrosu geliyor!

Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metrosunun devamı niteliğinde olan ve 5.97 kilometre uzunluğuna sahip Başakşehir-Kayaşehir metrosu 4 duraktan geçerek Kayabaşı durağında son bulacak.

Kayabaşı Kayaşehir Fenertepe muhtarlıkları ne oldu Haberi

Kayabaşı Kayaşehir Fenertepe muhtarlıkları ne oldu

Ana cadde üzerilerinde yer alan Muhtarlık binaları hizmete girdiğinde bölge halkı modern, konforlu ve ulaşımı kolay binalara kavuşmuş olacak.

Başakşehir Belediyesi Fen İşleri tarafından projelendirilen muhtarlık binalarının ilki Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir 5. Bölge’de (Rabia Caddesi), diğeri ise Kayabaşı Mahallesi Fenertepe 12.Bölge (Botanik Sokak) ’de yer alıyor. Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir 5. Bölge’de yer alan yeni muhtarlık binasının inşasına 25 Ağustos 2014’de başlandı, 03 Ekim 2014 tarihinde kısmi olarak tamamlandı. Binanın çevre düzenlemeleri ve atıksu çalışmaları tamamlandığında muhtarlığa teslimi gerçekleştirilecek.

Kayabaşı Mahallesi Fenertepe 12.bölge’de bulunan muhtarlık binasının inşaatına ise 20 Ağustos 2014 tarihinde başlandı. İnşaatı devam eden muhtarlık binasının 24 Ekim 2014 tarihinde tamamlanması öngörülüyor.

Tam teşekküllü muhtarlık binaları

Kayabaşı Mahallesi Kayaşehir 5. Bölge ve Kayabaşı Mahallesi Fenertepe 12.Bölge’de bulunan yeni muhtarlık binaları tüm ihtiyaçlar...