09 / 05 / 2024

Kayabaşı Mahallesi metruk yapı yıkım

Kayabaşı Mahallesi metruk yapı yıkım

Ankara Kalesi’nin eteklerinde yer alan Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıların yıkımıyla başlayacaklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200’ün üzerinde metruk binayı kaldırarak, belli bir plan dahilinde dönüşümü sağlayacağız” dedi.

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı'nda 107 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi 458 Ada 34 Parselde yer alan 100 adet konut ve 7 adet ticari üniteden oluşan toplam 107 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 11 Ekim 2021 tarihinde alındı. 

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

İstanbullular dikkat! Beklenen müjde geldi!

İstanbul Başakşehir Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) bugün saat 14:30'da yapılacak.

İstanbulluların beklediği müjde geldi! Dikkat!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 483 yeni konut!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi,Kayabaşı Mahallesi 4. Etap 483 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İstanbullular dikkat! Müjde geldi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 3. Etap 521 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

İstanbullulara müjde geldi! Dikkat!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 3. Etap 521 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 30 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Başakşehir Kayabaşı'na 496 yeni konut!

İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi 496 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayabaşı Mahallesi metruk yapı yıkım Haberi

Kayabaşı Mahallesi metruk yapı yıkım

Ankara Ulus ve çevresinde yapacakları çalışmaların yol haritasını anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, yıkılarak yerine meydan yapılacak olan belediye binasını Dışkapı’da bulunan İller Bankası binasına taşımayı planladıklarını anlattı. Ulus’ta bulunan ilk çalışmalara Ankara Kalesi’nin eteklerindeki Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıları yıkarak başlayacaklarını anlatan Başkan Balcı şu açıklamalarda bulundu:

TEBLİGAT YAPIP YIKMAYA BAŞLAYACAĞIZ

“Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile Ulus bölgesini gezdiğimiz zaman üç çalışma belirlemiştik; belediye binasının yerine meydan yapılması, kalenin dönüşümü ile ilgili çalışmaların yapılması, Hergelen Meydanı’ndan başlayan Yahudi Mahallesi’ne kadar uzanan bölge. Kalenin büyük bölümü Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) sorumluluk alanında. Ama bizim alanımızda olan yerler de var. Kayabaşı Mahallesi, kalenin eteklerinde Arslanhane Camii’nin sağında kalan bölge. İlk adım, kalenin eteklerindeki metrukların temizlenmesi. Orada arkadaşlarımız tespitlerini yapmaya başladılar. 200’ün...