04 / 05 / 2024

Kayacity Residence avantaj

Kayacity Residence avantaj

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa edilen Kayacity Residence projesi, Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence projesi yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Yatırımcılar ayrıca hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşıyor...

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Aphorodite Park Residence geliyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ''Aphorodite'' projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Aphorodite Park Residence; lokasyon avantajı, üst düzey yaşam konforu, yüksek katma değer ve benzersiz ödeme avantajını buluşturuyor. 

Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı! 

2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek olan Gold Residence Masa Evleri'nde 60 ay sıfır faiz yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor.  İşte Antalya Gold Residence Masa fiyat listesi! 60 ay sıfır faiz fırsatı...

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Perola Residence satışa çıktı!

Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen Perola Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. İlk 30 daireye özel fiyat avantajı sunulan projede kişiye özel ödeme imkanı tanınıyor.

Divan Residence at G Tower lokasyon avantajıyla öne çıkıyor!

Basın Ekspres Yolu üzerinde devam eden metro hattına direkt bağlantı sağlayacak olan Divan Residence at G Tower, toplu ulaşım araçlarının yanı sıraİstanbul’un ana arterleri TEM ve E5 otoyolları ve Avrasya Tüneli’ne yakınlığıyla da lokasyon avantajı sunuyor.

Venüs Residence'ta yüzde 20’ye varan fiyat avantajı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta gerçekleştirdiği Venüs Residence ile iddialı. Kuveyt’in en büyük gruplarından Murabahat Gayrimenkul Çözümleri’nin Türkiye yapılanması Mresco Türkiye bu proje ile Körfez’in ışığını Türkiye’ye taşıyor.

Concord İstanbul Residence ödeme planı!

Concord İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 100 ay sıfır faizle taksit avantajı sunuluyor. Concord İstanbul Residence fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesi 3 bin metrekare arazide Taksim'de inşa ediliyor. Projede 50 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Aura Residence Kartal'da 0,99 faiz avantajı! Hemen teslim!

Propa İnşaat imzasını taşıyan Aura Residence projesinde kalan son 6 adet 2+1 daire 410 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Atiye Residence nitelikli konut ihtiyacına cevap veriyor!

İstanbul’un iş merkezleri Levent, Maslak ve Mecidiyeköy’ün yanı başında Kâğıthane’de 70 milyon TL yatırımla yükselen Atiye Residence, bulunduğu konum ile bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını cevaplıyor ve yatırımcılarına büyük avantaj sağlıyor.

Skyland İstanbul Residence'ta 0,69 faiz avantajı!

Skyland İstanbul Residence'ta 0,69 faiz avantajı ya da 48 ay 0 faiz taksit imkanı sunuluyor. Skyland İstanbul Residence fiyatları 650 bin liradan başlıyor...

Kayacity Residence avantaj Haberi

Kayacity Residence avantaj

İçerisinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Kayacity Residence toplamda 236 adet daireden meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir bölgesinde yükselen Kaya City Residence'ta konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Kaya City Residence'ta yer alan dairelerin alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyorç 


Kayaşehir Kayacity Rezidans'ta; özel peyzajlı bahçeler, sağlık alanları, kafeler, sauna, 24 saat güvenlik, kapalı otopark, pilates stüdyosu, açık-kapalı yüzme havuzları, dinlenme alanları ve oyun alanları yer alıyor.


6 blok halinde inşa edilen Kayacity Evleri'nde yer ala dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Proje 15 bin 600 metrekare arsa alanına sahip. 


Telefon: (0212) 486 31 93

Web Adresi: www.kayacity.com.tr

Merve...