17 / 07 / 2024

Kayahan Aba

Kayahan Aba

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayahan Aba tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu.

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Altyapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdemir, Aydın İnak ve Bülent Kazan ortaklığında kuruldu.

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abaşi İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tevfik Demir tarafından kuruldu.

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alp Burçin Ateşnal tarafından kuruldu.

Aba Projelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Projelendirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Çelik tarafından kuruldu.

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aba Girişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Örs ve Ayşe Örs ortaklığında kuruldu.

Kayahan Danışmanlık Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayahan Danışmanlık Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Kayahan tarafından kuruldu. 

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nın çehresi değişti!

Malatya Büyükşehir Belediyesi örnek teşkil edecek bir cadde düzenlemesi daha yaptı. İlkbaharda düzenleme çalışmalarına başlanan ve Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından baştan sona yenilenen Fahri Kayahan Bulvarı tamamlanarak, asfaltlandı.

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aba Konut İnşaat İklimlendirme Havalandırma Metal Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sıddık Aba imzasıyla kuruldu.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda sona yaklaşıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Fahri Kayahan Bulvarında değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ergün Turan: Daha güvenli yapılar için çaba harcıyoruz!

Sabah Gazetesi tarafından Bursa’da düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda konuşan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, vatandaşların güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak çaba harcadıklarını söyledi.

Samsun Asarcık'a 21 milyon TL'lik yatırım!

Kırsal ilçelerin alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik büyük çaba sarf eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Asarcık’taki yatırımlarına devam ediyor. SASKİ Genel Müdürlüğü ve Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçede sorunsuz alt yapı sistemi kuruyor.

Mehmet Şişmek: Notu artırmak için yeniden çaba içinde olunacak!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şişmek, Moody’s’in, geçtiğimiz Cuma gecesi aldığı not indirim kararı sonrası değerlendirmelerde bulundu. "Not düşüşünü biz ciddiye alıyoruz” diyen Şimşek, notu artırmak için yeniden çaba içinde olunacağını vurguladı.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı dönüşüyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Kayahan Aba Haberi

Kayahan Aba

Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kayahan Aba tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Avcılar, Tahtakale Mahallesi, Fırat 1 Caddesi'nde kuruldu. 


Seyhanoğlu Konveyör Enerji İnşaat İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; KONVEYÖR  Her türlü makine ve yedek parçaları imalatı , konveyör sistem ve parçaları imalatı , konstrüksiyon işleri ve konu ile ilgili elektrikli ve elektronik cihaz ve ekipmanların imalatı , ithalatı , ihracaatı ve dahili ticareti , Konusu ile ilgili fabrikalar kurabilir , kurulu fabrikalara ortak olabilir , kısmen veya tamamen satın alabilir veya kiraya verebilir ,  Konusu ile ilgili yönetim idare ve teknik konularda organizasyon danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri yapmak ,  Konusu ile ilgili yabancı firmaların Türkiye ve diğer ülkelerin mümesilliğini...