08 / 05 / 2024

Kayak Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu

Kayak Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu

Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: " Kayakta Türkiye'de yeni bir milat oluşturmayı arzu ediyoruz. Kayak Federasyonuna yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Türkiye'nin kalkınması için kayağın öneminin farkındayız" dedi

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Erzurum'daki kayak merkezleri cazibe merkezi olacak!

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Ziyarette Erzurum'daki kayak merkezleri konuşuldu...

Antalya’ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Antalya'ya 3. havalimanı ve iki yeni kayak pisti geliyor!

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

'Erzurum'da çöken kayak kulelerinin etüdü iyi yapılmamış'

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Erzurum'daki atlama kulelerinde meydana gelen çökmeye ilişkin, "Önceden iyi etüt yapılsaymış bu kayma kesinlikle olmazdı" dedi. İşte Yarar'ın açıklamaları...

Erol Yarar: Herkes kayacak Türkiye kazanacak!

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar "Herkes kayacak, Türkiye kazanacak" diye özetlerken, kayak sporunun ülke ekonomisine katkısına vurgu yaptı. Yarar, 2026 Kış Olimpiyatları'nı Türkiye'de gerçekleştirme hedeflerine biraz daha yaklaştıklarını söyledi.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

Türkiye kayak turizminde ilerleme kaydediyor!

Türkiye Seyanat Acentaları Birliği, (TURSAB) kış turizmi raporuna göre, sömestr döneminde kayak keyfinin maliyeti Kartalkaya'da 5 gecelik 3.200 lira, Fransa Alpleri'nde ise uçak bileti dahil 4 bin lira.

Sinpaş'tan Ankara'ya kayak pistli site!

Ankara’da İncek Life ve Altınoran’ın yanı sıra 3 proje daha planlayan Sinpaş Holding, toplam 14 bin konut hedefliyor. Bir başka proje bölgeye kayak merkezi yapmak.

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip!

Türkiye kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip. TÜRKİYE Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'nin 12 yılda 48 milyar euroluk yatırım ile kış turizmi merkezi olma potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Kayak Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu Haberi

Kayak Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu


Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, kayak sporunda Türkiye'nin dünyada ilk 10 ülke arasında yer almasını hedeflediklerini söyledi.


Kısa bir süre önce Kayak Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen eski MÜSİAD kurucu başkanı da olan Yarar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni yönetimin kayak sporunu daha iyi noktalara getirmek için çalışacaklarını belirtti.


- "Türkiye'nin kalkınması için kayağın öneminin farkındayız"


Ülke genelindeki kayak merkezlerini belli bir standarda getirmeyi amaçladıklarını ifade eden Yarar, şunları kaydetti:


"Pistlerin güvenliği en önemli konularımızdan biri. Pist güvenliği konusunda mevzuatlarımız çıkacak. Güvenli olmayan pistlerde kayılmamasını temin edeceğiz. Karsızlık sorununun ortadan kalması için asgari standartları yakalayacağız. A bölge dediğimiz yerlerde bu sıkıntı mutlaka ortadan kalkacak. Biz bunun teminatı olacağız. Bütün belediye başkanlarıyla konuştuk. Bu sorunlar bitecek artık Türkiye'de. Yani standartlaşacak. Çünkü biz...