02 / 05 / 2024

kayak turizmi yatırımları

kayak turizmi yatırımları

TKF Başkanı Erol Yarar:"İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek"

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Turizm yatırımlarında inşaat hakkının süresi uzatıldı!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre, 15 Mayıs 2008'den önce kesin tahsisi yapılmış turizm yatırımları için tahsis edildiği tarihte yürürlükteki yapılaşmaya esas inşaat hakkı, tahsis süresi sonuna kadar kullanılabilecek.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Türk inşaat şirketleri Rusya'daki yatırımlarını raftan indirecek!

Türk turizmi ve inşaat sektörü Rusya krizinin çözülme yoluna girmesini sevinçle karşıladı. Özellikle zengin Ruslar'ın ilgisini çeken 'butik' projeler üreten inşaat şirketleri raftaki yatırımlarını indirmeye hazırlanıyor.

Türkiye'deki otel yatırımları yüzde 26 azaldı!

Rusya krizi ve güvenlik endişeleri turizmi vururken otel yatırımları da sert geriledi. TUROB’a göre projelerin dörtte biri iptal edilirken otel yatırımları yüzde 26 azaldı.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

2015'te alternatif gayrimenkul yatırımları büyüyecek!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2015 yılında yurtlar, yaşlı bakım evleri ve otoparklar, sağlık turizmi vb. gibi alternatif gayrimenkul yatırımlarının artacağını söyledi.

Turizmde öncelik yenileme yatırımlarına verilecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) tarafından hazırlanan "Geleceğin Turizmi, Turizmin Geleceği" başlıklı rapora göre, Türkiye'nin turizmde geleceğe yönelik hazırlık sürecinde öncelikli konuların başında yenileme yatırımları geliyor

Gökçe Özdemir: İzmir'de tesis yatırımları şart!

Kongre turizmi amacıyla gelen yabancı konukların ülkede bıraktıkları yüksek döviz miktarına dikkat çeken turizm uzmanları İzmir ekonomisinin de tamamlanacak yatırımların ardından hızla yükselişe geçeceğini savundu.

Mardin'de 6-7 Ekim olayları turizmi vurdu, yatırımlar askıda!

Uzun yıllardır ilk kez şehir merkezinin çatışmalara sahne olması Mardinlileri ürkütmüş. Sokaklar son dönemde erkenden boşalıyor. Dev otel, tatil köyü ve hastane yatırımları askıya alınmış.

Erciyes Dağı'nda yapılan son yatırımlar, dünyanın dikkatini çekti!

Kış turizminde tercih edilen yerlerin başında gelen Erciyes'e yapılan son yatırımlar, kayak sezonu dışında da tatil yapma imkânı sunuyor. Kayak merkezi, özellikle Arap turistlerin dikkatini çekiyor...

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

kayak turizmi yatırımları Haberi

kayak turizmi yatırımları

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı (TKF) Erol Yarar, "İstenilen yatırımlar yapıldığında Türkiye'de 9,5 milyonu yabancı, 4 milyonu da yerli olmak üzere 13,5 milyon kişi kayak turizminden faydalanarak, Türkiye'ye gelir getirecek" dedi. 


Bolu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda, Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, ilçe belediye başkanları ve daire amirlerinin katıldığı Doğa ve Kayak Turizmi toplantısında bir sunum yapan Arar, kış turizmi ve kayak hakkında bilgiler aktararak, Türkiye'nin kayak sporu potansiyelini değerlendirdi. 


Arar, kayak alanında, Türkiye'nin dünyada hiçbir söz hakkına sahip olmadığına dikkat çekerek, Türkiye'nin yarısından daha küçük ülkelerin kayak sporu sayesinde milyarlarca dolar kazandığını anlattı. 

Konuşmasında kayağın bölgesel kalkınma...