28 / 07 / 2024

kayak turları

kayak turları

Yılbaşı tatilinin perşembe gününe denk gelmesi nedeniyle, birçok çalışan cuma günü de izin alarak 4 günlük tatil programı yapmayı tercih etti. Yılbaşında 140 bin civarında kişinin turizm paketlerinden yararlanacağı açıklandı.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak!

Fethiye Kayaköy mimari yapısı korunacak. FETHİYE ilçesine 8 kilometre uzaklıkta bulunan Kayaköy Ören yeri, yüzlerce yıllık ortak geçmişin, kültür çeşitliliği ve de zenginliğinin izlerini taşıyor.

Davraz Kayak Merkezi'nde 15 yıl sonra erken sezon açılışı yapıldı!

22 kilometrelik pist uzunluğu ile Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Davraz'da 15 yıl sonra sezon, kar kalınlığının 1 metreye kadar ulaşması sonucu önceki yıllara göre erken açıldı.

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı!

Murat Dağı'nda kayak sezonu başladı. Gediz Belediye Başkanı Saraoğlu: "Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Gediz Termal Kayak Merkezi, mevsimin yağan ilk karı ile sezona başladı" dedi.

Turizm firmaları turistlere dizi seti turları başlattı!

Türk dizilerinin Orta Doğu ve de diğer ülkelerde yayınlanmasının ardından turizm firmaları yeni bir gelir kapısı buldu ve Türkiye'ye gelen turistlere dizi seti turları başlattı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi, gece kayağına kavuşuyor!

Cıbıltepe Kayak Merkezi, gece kayağına kavuşuyor. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kayakseverler, bu sezon itibarıyla gece kayağı yapabilecek.

Bursa'da teleferik yılbaşına kadar kayak pistlerine ulaşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Bursa'dan teleferiğe binen vatandaşlar 22 dakikalık yolculukla Uludağ'daki kayak pistinin önüne kadar ulaşacak. Bu konforu yılbaşından itibaren sunacağız" dedi

Balon turlarına turistler tarafından ilgi artıyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya'da balon turlarına ilgi giderek artıyor. Peribacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Kapadokyada balon turları, turistlerden rağbet görüyor.

Kayaköy'ün mimari yapısı korunacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, geçmişi MÖ 3000'li yıllara uzanan ve antik dönemlerde "Karmylassos" olarak bilinen Kayaköy Ören yerini mimari yapısını koruyarak yapacağı restorasyon çalışması ile kültür turizmine kazandırmayı hedefliyor

Kayaköy, kültür turizmi ile kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca, geçmişi MÖ 3000 'li yıllara uzanan ve antik dönemlerde "Karmylassos' olarak bilinen Kayaköy Ören yerinin kültürr turizmine kazandırması için çalışma yürütülüyor.

Kapadokya'da balon turlarına ilgi artıyor!

Peribacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Kapadokya'da balon turları, turistlerden rağbet görüyor. Sıcak hava balonuna binen turistler, Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerini havadan izleme fırsatı buluyor.

Kayaköy'deki taş evler mimari yapısı korunarak kültür turizmine kazandırılacak!

Kayaköy'deki taş evler mimari yapısı korunarak kültür turizmine kazandırılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığınca, geçmişi MÖ 3000'li yıllara uzanan ve antik dönerolerde "Karmylassos" olarak bilinen Kayaköy turizmine kazandırması için çalışma yürütülüyor.

kayak turları Haberi

kayak turları

Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, yılbaşına denk gelen turizm paketlerinin satışlarının, geçtiğimiz yıla oranla 4 kata yakın artış gösterdiğini belirtti. Yılbaşında 140 bin civarında kişinin turizm paketlerinden yararlanacağını öngördüklerini söyleyen Karayal, yurt içinde Uludağ, Palandöken gibi kayak merkezlerinin en fazla ilgiyi gördüğünü vurguladı. Karayal, "Yurt dışını tercih edenler ise genellikle Roma, Paris, Barselona ve Venedik'i tercih ediyor"...