02 / 05 / 2024

kayak yerleri karadenizde kayak yerleri var mı

kayak yerleri karadenizde kayak yerleri var mı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ( DOKA ), bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında Ordu'dan Artvin'e kadar " Kış Turizm Koridoru " oluşturacak.

Kar yağışlarının başlamasıyla kayak merkezleri hareketlendi!

Türkiye'nin birçok bölgesinde hava sıcaklıkları ani düşerken mevsimin ilk karı da yağmaya başladı. Kış turizmi ve kayak merkezleri ise hareketlendi. Kar kalınlığı yer yer 5 santimetreye ulaştı.

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 4 santimetreye yükseldi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi, beyaza büründü. Merkezin 2. etap pistlerinde kar kalınlığı 4 santimetre ölçüldü

İşyerleri için emlak vergisi nasıl ödenir?

1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince, mesken, arsa, arazi ve işyerleri için her sene emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, işyerleri için emlak vergisi nasıl ödenir? İşte işyerleri için emlak vergisi oranları..

Hakkari Kayak Evi Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Merga Bütan Yaylası'nda 2010 yılında baraka ve konteynırlarla halkın hizmetine açılan kayak merkezinin yetersiz kalması sonucu, yeni yapılan kayak evi binası ile halka daha sağlıklı hizmet verileceği belirtildi

Kayak merkezlerinde kış hazırlığı başladı!

Kayak merkezlerinde kış hazırlığı başladı. Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım: " Kayak sezonunun bir an önce açılması için kar yağışını bekliyoruz " dedi.

Kayaköy'de imar planına tepki!

Kral mezarlarıyla ünlü Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı, çevreciler harekete geçti. Tepkilerini anlatmak için bir araya gelen Kayaköylüler, imar planının koruma amaçlı değil, rant amaçlı olduğunu söylüyor.

Kayaköy otel istemiyor!

Kayaköy'de 300 yataklı otel yapılmasına karşı çevreciler harekete geçti. 'Kayaköy'ün turizme kazandırılmasına değil bindiğimiz dalın kesilmesine karşıyız' diyen çevreciler İngilizce ve Türkçe hazırlanan pankartlarla seslerini duyurmak istedi.

Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni sezona hazırlanıyor!

Sarıkamış Kaymakamı Gürbüz: "Bu kış sezonunda kayak merkezimizde hem daha çok turist ağırlamak hem de uzun bir sezon kayak yapılmasına imkan sunmak için bütün pistlerde çalışma yapıyoruz" dedi.

Ataşehir’de kurban kesim yerleri temizleniyor!

Ataşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Kurban Bayramı nedeniyle ilçe genelinde kurulan 16 noktadaki kurban satış yerleri ile kesim alanlarını temizliyor. Alanlar dezenfekte edilip kireçleme yapılıyor.

Erciyes Kayak Merkezi kışa hazır!

Türkiye' nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes, mekanik tesislerde ve pistlerde bakım onarım çalışmaları tamamlanarak 2014 - 2015 kış sezonuna hazır hale getirildi...

İstanbul kurban kesim yerleri 2014!

2014 Yılı Kurban Hizmetlerinin Uygulanmasına Dair Tebliğ ve Kurban Satış ve Kesim Yerleri Listesi yayınlandı. İşte İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakasında belirlenen kurban kesim alanları...

5 bin yıllık Kayaköy için imza kampanyası!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki 5 bin yıllık tarihe sahip Kayaköy'ün imara açılmasına karşı, internette açılan bir site aracılığıyla imza kampanyası başlatıldı. "Kayaköy Dostları" tarafından başlatılan kampanyayla imar izninin iptal edilmesi isteniyor

Rixos Flüela Davos, Dünyanın En İyi Yeni Kayak Oteli yarışmasında finale kaldı!

Rixos Hotels ’ in, Alpler’in en yüksek noktasında, Davos ’ ta bulunan oteli Rixos Flüela Davos, dünyanın en prestijli kayak otellerinin ödüllendirildiği yarışmada finale kaldı...

kayak yerleri karadenizde kayak yerleri var mı Haberi

kayak yerleri karadenizde kayak yerleri var mı

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), bölgede kış turizminin geliştirilmesine yönelik projeler kapsamında, Ordu'dan Artvin'e kadar "kış turizm koridoru" kurma çalışmalarını hayata geçiriyor.


Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve sportif aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor. 


Her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Doğu Karadeniz, bölgede farklı alternatiflerin oluşturulması ve kış turizminin canlandırılması çalışmaları kapsamında, 2 milyar liralık harcama öngörülerek hayata geçirilecek projeyle, turizmde 12 ay önemli bir merkez haline gelecek.


Ziyaretçilerine doğa turizmine yönelik pek çok alternatif de sunan Doğu Karadeniz, oluşturulacak "kış turizm koridoru" ile Ordu'dan Artvin'e kadar rahatlıkla gezilebilecek.


DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğu Karadeniz'i ziyaret eden yerli ve yabancı turist...