19 / 05 / 2024

Kayak Yolu Üçüncü Kümeevleri Mahallesi

Kayak Yolu Üçüncü Kümeevleri Mahallesi

Sağanak nedeniyle bir binanın istinat duvarının çökmesi soncu bazı evleri su bastı, Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, göçük altında kalan olup olmadığını kontrol etti.

THY kaçıncı sırada? Dünyanın en güvenli hava yolu şirketleri listelendi...

Dünyanın önde gelen havayolu güvenlik ve ürün değerlendirme platformu Airline Ratings, 2024 yılı için En Güvenli 25 Havayolu listesini duyurdu. Peki, THY listede kaçıncı sırada yer aldı? İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

Basın Expres Yolu otel yatırımlarının gözdesi!

İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak adlandırılan Basın Ekspres Yolu'nda 21 otel yatırımı bulunuyor. Üçüncü Havalimanı’na yakınlığı ile avantaj sağlayan bölgede yeni otel yatırımları da devam ediyor.

Yeşilovacık-Aydıncık ile Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel açıldı!

Mersin-Antalya arasındaki Akdeniz Sahil Yolu, Yeşilovacık-Aydıncık/Aydıncık-Gözce arasındaki 6 tünel ile 1 viyadüğün açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu’na değer katıyor!

Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda öncü projeleri gerçekleştiren Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanı projeleriyle Güneşli’nin merkezi iş alanı niteliğinin tescil edilmiş olacağını söyledi.

Erzurum Kültür Yolu Projesi 100 milyon TL'ye mal olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Üyeleri, Erzurum Kalesi ve çevresindeki Kültür Yolu Projesi, Palandöken A.Ş. ve Palandöken Kayak Merkezi’ni gezdi.

Karadeniz-Akdeniz Yolu yıl sonunda açılacak!

Karadeniz'i İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Akdeniz'e bağlayacak Karadeniz-Akdeniz Yolu Projesi'nin birinci etabının, yıl sonu itibarıyla açılacağı belirtildi. Proje'nin ikinci etabının 2016, üçüncü ve son etabının ise 2017 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Tuana Evleri Yalova Yolu'na değer katacak!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, ulaşım projeleriyle Bursa'nın cazibe bölgeleri arasına giren Yalova Yolu'nda 292 dairelik yeni bir projeye start verdi.

Antalya Saklıkent yolu onarılacak!

Antalya başta olmak üzere Türkiye için çok önemli bir kayak merkezlerinden birisi olan Saklıkent’in bozuk yolu onarılacak. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Ağustos ayı içinde çalışmalara başlayarak yolu 100 günde tamamlayacak.

Mersin-Antalya sahil yolu tünel inşaatı ne zaman bitecek?

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin-Antalya Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı devam eden Aydıncık ilçesi sınırları içindeki tünel inşaatında incelemelerde bulundu.

Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?

Üçüncü Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Sancaktepe ilçesinde hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler neresi? Sancaktepe'de hangi mahallelerde kamulaştırma olacak?

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

1962 yılında Boğaz Köprüsü yeniden şehir planına alınacakmış!

1962 yılında hazırlanacak olan imar planına, Boğaz Köprüsü yeniden alınacakmış. Prof. Piccinato'nun hazırlayacağı şehir planında yer alacak esas noktalar, İstanbul Çevre Yolu, Üçüncü Haliç Köprüsü ve Boğaz Köprüsü olacakmış.

Kayak Yolu Üçüncü Kümeevleri Mahallesi Haberi

Kayak Yolu Üçüncü Kümeevleri Mahallesi


Erzurum kent merkezinde etkili olan sağanak sırasında bir binanın istinat duvarının çökmesi sonucu bazı evleri su bastı.


Kayak Yolu Üçüncü Kümeevleri Mahallesi'nde, sağanak sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle bir apartmanın istinat duvarı çöktü. Göçük sırasında sel suları binanın içindeki bazı evlerin su altında kalmasına yol açtı.


Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, göçük altında kalan olup olmadığını kontrol etmek amacıyla arama-kurtarma köpeklerinin yardımıyla arama yaptı. Göçük altında kimsenin bulunmadığının anlaşılması üzerine ekipler, evlerden suyu tahliye etti.


Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Şube Müdürü İskender Özdemir, olay yerinde yaptığı açıklamada, aşırı su birikmesi sonucu meydana gelen toprak kayması sonucu istinat duvarının çöktüğünü, olay sırasında apartmanın önünde oynayan çocukların göçük altında kalmamasının sevindirici olduğunu...