16 / 05 / 2024

Kayaköy projesi

Kayaköy projesi

Farklı kültürlere ev sahipliği yapmış ve ilk defa Likyalılar tarafından kurulan tarihi "Kayaköy" Çalış Mendos Otelde düzenlenen forum ile masaya yatırıldı. Kayaköy savunması tarafından foruma yoğun katılım oldu.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Denizli Kayaköy TOKİ 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesinde yer alan 205 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Tarihi Kayaköy’e otel projesine tepki!

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, tarihi eski Rum kenti olan Kayaköy Mahallesi’nin bulunduğu Levissi bölgesinde 300 yataklı otel yapılmak istenmesi, bölge sakinleri ve çevrecileri kızdırdı. İşte yaşananlar...

Tarihi Kayaköy’e otel projesine tepki!

MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde, tarihi eski Rum kenti olan Kayaköy Mahallesi’nin bulunduğu Levissi bölgesinde 300 yataklı otel yapılmak istenmesi, bölge sakinleri ve de çevrecileri ayağa kaldırdı.

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesi Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Semerkand Line Bakırköy projesi nerede?

Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişiyor. Peki Semerkand Line Bakırköy projesi nerede?

Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları!

Tekirdağ İli'nin Çerkezköy İlçe'sinde yer alan Kozapark Çerkezköy projesi toplam 288 daireden oluşuyor. Proje toplam 15 bin 183 metrekare arsa alanı üzerinde bulunuyor. Kozapark Çerkezköy projesi daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Siyahkalem Köy projesi fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Siyahkalem Köy Evleri konut projesi toplamda 467 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. İşte Siyahkalem Köy projesi fiyatları...

Siyah Kalem Köy projesi satış ofisi!

İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Siyah Kalem Köy projesi satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesi!

Nuhoğlu Yenitepe Kadıköy projesi satış süreci devam ediyor. 200 bin metrekare alan üzerinde 24 katlı 4 blok halinde inşa edilen projede toplam 1.100 tane daire yer alıyor.

Zekeriyaköy Köy projesi nerede?

Zekeriyaköy Köy projesi, Siyahkalem İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 3. Havaalanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan yakın konumda yükselen Zekeriyaköy Köy projesi nerede?

Kayaköy projesi Haberi

Kayaköy projesi

Kayaköy'de mübadele öncesi Rumların yaşadığı yerleşim alanında yapılması planlanan tatil köyü projesi ile ilgili olarak düzenlenen foruma; CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, milletvekili aday adayları, Fethiye'deki bazı sivil toplum kuruluşları yöneticileri, gazeteci ve yazarlar ile Kayaköy' de yaşayan bazı vatandaşlar katıldılar. Herkesin görüşünü ifade ettiği forumda; Kayaköy'ün tarihi, doğal ve kamusal değerlerinin ticari bir mal gibi satılmasına karşıyız, denildi. Kayaköylülerin, Kayaköy'de yaşamış olanların ve Kayaköy'ü sevenlerin ne istediği önemsenmeden tepeden inme kararlar verilmesine karşıyız diyen konuşmacılar; Kayaköy'ün mübadele geçmişi ve antik dönemlere dayanan tarihi ile ilgili tüm kültürel değerlerin yok sayılmasına karşıyız, denildi...Farklı meslek mensubu kişilerin bir araya gelerek kurmuş olduğu Kayaköy savunmasından Gözde Gürsoy Hoşafçı açıklamasında "kayaköy'de bildiğiniz gibi yapılması gereken bir...