02 / 05 / 2024

Kayalar Kimya 20 milyon euroluk yatırım

Kayalar Kimya 20 milyon euroluk yatırım

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu...

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi açıldı!

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aker Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Hesini İnşaat Metal Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hesini İnşaat Metal Elektrik Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıçaslan tarafından kuruldu. 

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mai Tek Group Gıda İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İbrahim Dündar, Arif Özkaya tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MKS DevO Kimya 20 milyon TL'lik yatırımını 2018'de bitirecek!

İnşaat, deterjan, plastik sektörünün önde gelen hammadde tedarikçisi olan MKS DevO Kimya, 2020'ye kadar yapacakları 20 milyon TL'lik yatırımı 2018'de bitirme kararı aldı.

Ketun Yapı Kimya Peyzaj Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ketun Yapı Kimya Peyzaj Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yusuf Güler tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esergün İnşaat Metal Otomotiv Hafriyat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Esergün tarafından kuruldu.

Mscan İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mscan İnşaat Elektrik Kimya Orman Ürünleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Mehmet İnce imzasıyla bugün kuruldu.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Def İnşaat Yapı Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Def İnşaat Yapı Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Dilek Vatansever tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 10.Sokak'ta kuruldu.

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nartem Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Nart tarafından 20 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Bahçelievler, Kocasinan Mahallesi, 30 Ağustos Sokak'ta kuruldu.

Kayalar Kimya 20 milyon euroluk yatırım Haberi

Kayalar Kimya 20 milyon euroluk yatırım

Kayalar Kimya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kayalar, sektörde Genç, Düfa, Gençnoroo ve Kayalar Hammadde markalarıyla sektörde yer aldıklarım belirterek, temel hedeflerinin 2019 yılında Avrupa'da vernikte bir numara olmak için,büyümek olduğunu duyurdu. Hindistan'daki üretim çalışmalarını 2016 yılma kadar, başlatmayı planladıklarını kaydeden Kayalar, "Orta Afrika'da bir ülke belirleyerek, o bölgede de çalışmalara hızla başlayacağız ve bu iki ülkeye yaklaşık 20 milyon euro'luk yatınm gerçekleştireceğiz" dedi. Şu an yakın dönem hedefleri arasında, Kuzey Amerika ve Latin Amerika pazarı olduğunu öne süren Tolga Kayalar, İspanya fabrikalarından bu ülkelere ulaşacaklarım söyledi. Kayalar ayrıca, Latin Amerika'da bu sene sonu itibarıyla, Peru'ya ürün gönderimine başlayacaklarının ve gelecek beş yıl, her yıl yüzde 20 büyüme hedefiyle ilerlediklerinin altım çizdi. 2014 yılının ilk yarısında ise, yüzde 28'lik bir...