06 / 05 / 2024

Kayalar Kimya ihracat 2014

Kayalar Kimya ihracat 2014

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Eylül ayında en fazla ihracat yapan ilk 5 il belli oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin geçen ay 22,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti. Gültepe, "Sektörler özelinde baktığımız zaman bu ay 2 milyar 846 milyon dolarla kimya sektörünü ilk sırada görüyoruz” diye konuştu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Renova Mühendislik İnşaat Elektrik Kimya İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te  Gökhan Uluköylü  tarafından kuruldu.

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hmr Group Boya Yapı Kimya Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermyae bedeli ile Oğuz Hamarat tarafından kuruldu.

Advesis Yapı Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Advesis Yapı Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Hamarat tarafından kuruldu.

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Altun tarafından kuruldu.

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Kimya Danışmanlık İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Moraç tarafından kuruldu.

İhracatın yarısını sırtlayan 5 sektör!

Tarihinin en yüksek ocak ayı ihracatına imza atan Türkiye'nin dış satımının yüzde 51,3'ünü otomotiv, kimya, hazır giyim, çelik ve elektrik elektronik sektörleri gerçekleştirdi.

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 110 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yıldız tarafından kuruldu. 

Maydos İnşaat Otomotiv Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maydos İnşaat Otomotiv Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Emer Özler tarafından kuruldu. 

Kayalar Kimya ihracat 2014 Haberi

Kayalar Kimya ihracat 2014

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi. Sektörün öncülerinden olan Kayalar Kimya, 38 yıldır sürdürdüğü yenilikçi anlayışı, kaliteye ve yeni teknolojilere önem veren vizyonuyla iç piyasada olduğu kadar dış piyasada da Türk ekonomisine katkısının büyüklüğünü kanıtlamış oldu.


Türkiye ihracatının çatı örgütü olan Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 2002 yılından itibaren belirlenen Türkiye’nin ihracat performansı açısından en başarılı şirketleri açıklandı. Türkiye’nin 2013 yılında gerçekleştirdiği ihracatta büyük pay sahibi olan Kayalar Kimya, 60 bin ihracatçı firma arasından en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma arasında yer aldı.


Tüm mobilya boya ve verniklerinde %22’lik pay ile...