01 / 05 / 2024

Kayalar Kimya Mobilya Ar-Ge Pazarı

Kayalar Kimya Mobilya Ar-Ge Pazarı

Geçtiğimiz Ay İMMİB tarafından “2012 İhracatın Yıldızları” Ödül Töreni’nde, ihracat yıldızı seçilerek ödül alan Kayalar Kimya’ya bir ödül de Mobilya Ar-Ge Pazarı’ndan geldi...

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angay Kauçuk Kimya İnşaat Mobilya Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Devrim Anagay tarafından kuruldu.

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duravit İnşaat Metal Hırdavat Kimya Mobilya Peyzaj İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Sincar tarafından kuruldu.

YTZ İnşaat Mobilya Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YTZ İnşaat Mobilya Elektrik Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Yotaz tarafından kuruldu.

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pütünler İnşaat Metal Kimya Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Bütün tarafından kuruldu. 

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki deposunu kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan depoyu Kayalar Kimya San.ve Tic.A.Ş. 10 seneliğine kiraya verdi. Kiranın bedeli 4 milyon 400 bin dolar olarak açıklandı.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri dağıtıldı!

8. Çelik Köprüler Sempozyumu kapsamında Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri Töreni düzenlendi. Türkiye’den Kayalar Kimya - Kayalar Kimya Yönetim ve Ar-Ge Merkezi Binası Awards of Merit Ödülü’nü aldı.

Kayalar 10 milyon dolarlık mobilya fabrikası kuracak!

Türkiye ve Avrupa'daki yatırımlarıyla dikkat çeken Kayalar Kimya, rotasını Asya va Afrika'ya çevirdi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kayalar, 4 kıtada satış ağı kuracaklarını söyledi..

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Dizayn Kimya İnşaat ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te Yağmur Baldan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marksan İnşaat Reklam Mobilya Kimya Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Sancaktepe, Merve Mahallesi'nde kuruldu.

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Kayalar Kimya Mobilya Ar-Ge Pazarı Haberi

Kayalar Kimya Mobilya Ar-Ge Pazarı



Türkiye’deki ilk 500 sanayi kuruluşundan biri olan Kayalar Kimya’nın,  yeni teknolojilerin ve sektörüne kazandırdığı birçok yeniliğin kaynağı olan Ar-Ge Merkezi, Mobilya Ar-Ge Proje Pazarı’nın (MAPP) düzenlediği yarışmada geliştirdiği proje ile sanayici dalında birincilik ödülünün sahibi oldu. Ödülü,  Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın elinden Kayalar Kimya Ar-Ge Kooordinatörü Neşe Bulut aldı.


Mobilya sektörünün gelişimini sağlamak, sektöre henüz ulaşmamış, yenilik ve kolaylık getirecek her türlü proje fikrini bir araya getirerek fikir sahibi ve sanayiyi ortak paydada birleştirmeyi amaçlayan Mobilya Ar-Ge Proje Pazarı’nın (MAPP) düzenlediği yarışmaya proje alanında Kayalar Kimya Ar-Ge Merkezi, üç proje ile katıldı. 

Sektörde mevcut ürünlerin yanında henüz sektöre ulaşmamış fikirleri, akademik çalışmaları, sektöre yenilik getirecek 233 projenin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada 4 kategoride yarışıldı.  Üniversite öğrencileri, akademisyen, araştırmacılar, sanayici, girişimci ve ihracatçıların...