07 / 05 / 2024

Kayalar Kimya yangını

Kayalar Kimya yangını

Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangın sonrası açıklamalarda bulundu.'Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz' dedi.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Kayalar Kimya merkez binası Çelik Yapı Tasarım Ödülü'nü kazandı!

Kayalar Kimya, “Ulusal Çelik Yapı 2014” ödülünü kazanan Yönetim ve Ar-Ge Merkezi binası ile “2015 Avrupa Çelik Yapı Tasarım Ödülleri” yarışmasında Awards of Merit Ödülü’nün de sahibi oldu.

Bursa'da yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, Yenikaraman Mahallesi Kayalar Sokak'ta bulunan üç katlı binanın bodrum katında elektrik kontağından yangın çıktı. Yangını fark eden apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşlar itfaiye ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi.

İzmir'de kimya fabrikasında yangın çıktı!

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

Emre Kayalar: Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz!

Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangın sonrası açıklamalarda bulundu.'Yangın sonrası temizlik çalışmaları ardından üretime devam ediyoruz' dedi.

Tuzla'da bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın çıktı!

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Kayalar Kimya Fabrikası’nda yangın çıktı!

Hammaddelerin bulunduğu bölümde çıkan yangına, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu’dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Saatler süren çalışma sonrası söndürülen yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Tekirdağ'da bir fabrikada yangın çıktı!

Tekirdağ Çorlu-Çerkezköy yolu kayalar mevkisinde bir fabrikada yangın çıktı. Yapı malzemeleri üreten fabrikadaki yangın zarara yol açtı. Ergene ilçesinde yapı malzemeleri üreten fabrikada çıkan yangında hasar oluştu.

Kayalar Kimya, TİM'in 2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma listesine girdi!

Endüstriyel mobilya boya ve vernik sektörünün lider üreticilerinden Kayalar Kimya, TİM'in “2013 yılında ihracat yapan ilk 1.000 firma” araştırmasına göre 60 bin ihracatçı üye arasından ilk 1000 şirket arasında yer alma başarısı gösterdi.

Kayalar Kimya, Hindistan ve Afrika’da yatırım yapacak!

Türkiye’nin en büyük vernik fabrikasını 8 ay gibi rekor bir zamanda daha yüksek bir kapasiteyle ayağa kaldıran Kayalar Kimya, İspanya’da satın aldığı şirketi 10 milyon euro yatırımla büyüttü. Hindistan pazarında üretim yatırımına hazırlanıyor.

Kayalar Kimya'nın mobilya boyası ve vernik üretim kapasitesi yıllık 75 bin ton!

Genç markasıyla mobilya boyası ve vernik üretimi yaptıklarını belirten Kayalar Kimya Satış Pazarlama Müdürü Bedri Büyüktaşkın, yıllık üretim kapasitelerinin 75 bin ton olduğunu ve Türkiye pazarında yüzde 23'lük payla sektörde lideri olduklarını açıkladı..

Kayalar Kimya yangını Haberi

Kayalar Kimya yangını

İstanbul Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya fabrikasında meydana gelen yangın sonrası açıklamalarda bulunan Kayalar Kimya CEO’su Ersin Kayalar, “Yangın sonrası süratle başlattığımız temizlik çalışmalarının ardından 2 gün içerisinde üretimimize kaldığımız yerden devam edeceğiz...” dedi.

Kayalar Kimya’dan yapılan açıklamada, “Fabrikamızın ham madde depolama alanında, meydana gelen yangının çıkış sebebi henüz belli değildir. Ancak ULFM onaylı Amerikan menşeili otomatik Springer köpük-sus sistemi ile alev ve duman dedektörlerinden oluşan yangın algılama sistemlerimizin anında devreye girmesi ve itfaiye teşkilatının özverili çalışmaları sayesinde 2 saat gibi kısa bir sürede kontrol altına alınıp söndürülmüştür. Söz konusu yangın sadece “Genç Ahşap Koruma Sistemleri” üretiminde kullandığımız ham maddenin muhafaza edildiği alanda yaşanmış olup,  üretim ve depolama alanımıza yayılmamıştır. En önemlisi, A sınıfı iş güvenliği profesyonllerinin desteği...