25 / 07 / 2024

Kayapark Atakum

Kayapark Atakum

Ka Yapı tarafından hayata geçirilen Kayapark Atakum projesinde satışlar başladı.Kayapark Atakum'da daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı...

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da bina ve arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Samsun Atakum'da yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul ve arsanın yüz ölçümü 3 bin 421 metrekare olarak açıklandı.

Samsun Büyükşehir, Atakum'da arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa için bu tarihe dikkat!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'daki ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın yüz ölçümü 1.567 metrekare olarak belirtildi.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022!

Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Kayapark Sakura kura sonucu isim listesi 2022 ve proje detayları...

Kayapark Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 isim listesi!

Kayapark Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Kayapark Sakura Evleri kura sonucu 01.02.2022 isim listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla! 

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile hayata geçirilecek Kayapark Sakura Evleri için düğmeye basıldı. Peki Kayapark Sakura Evleri nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Kayapark Sakura Evleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kayapark Sakura Evleri kura çelişi yarın!

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri’nde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa çıkarılan 50 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

Kayapark Sakura Evleri’nin lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Başakşehir Belediyesi ve Famir Yapı işbirliği ile Kayabaşı Mahallesi’nde, doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı bugün yapıldı. Projede maliyetine yakın fiyatlarla 445 konut satışa sunuldu.

Kayapark Sakura Evleri fiyat!

Başakşehir'de 17 Ocak tarihinde görücüye çıkması planlanan  Kayapark Sakura Evleri  projesinin detayları açıklandı.  Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kayapark Sakura Evleri fiyat sorusunun yanıtına haberimizde yer verdik.

Kayapark Sakura Evleri nerede?

17 Ocak tarihinde görücüye çıkması planlanan  Kayapark Sakura Evleri  projesinin tüm detayları belli oldu.  Başakşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek  Kayapark Sakura Evleri nerde sorusunun cavabı haberimizde yer alıyor.

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

İstanbul Başakşehir'de, Başakşehir Belediyesi öncülüğünde ve kentsel dönüşüm alanında inşa edilecek olan Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor. Projede, 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor.

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı 17 Ocak'ta!

Başakşehir'de hayata geçirilecek olan Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanı 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayapark Atakum Haberi

Kayapark Atakum

"4 dörtlük yaşam merkezi" sloganıyla tanıtılan Kayapark Atakum projesi  Samsun Atakum'da  inşa ediliyor.



Ka Yapı imzası taşıyan Kayapark Atakum deniz manzarasına hakim.


Samsun Kayapark Atakum'da konut tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon olarak tasarlandı. 



Yüzde 80'i yeşil alana ayrılan Kayapark Atakum projesinin sosyal olanakları arasında oyun alanları, otopark alanları yer alıyor. 


Kayapark Atakum projesiyle ilgili detaylı bilgiye  0362 438 06 33 numaralı telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. 



Kayapark Atakum iletişim

Telefon: 0362 438 06 33

Web: http://samsunkayapi.com/

Belemir...