27 / 04 / 2024

Kayapark Sakura Evleri fiyat!

Kayapark Sakura Evleri fiyat!

Başakşehir'de 17 Ocak tarihinde görücüye çıkması planlanan  Kayapark Sakura Evleri  projesinin detayları açıklandı.  Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Kayapark Sakura Evleri fiyat sorusunun yanıtına haberimizde yer verdik.



Başakşehir Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı Kayapark Sakura Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. Belli olan detaylardan sonra Kayapark Sakura Evleri fiyatı merak ediliyor. Kayapark Sakura Evleri fiyat bilgisini haberimizde cevapladık.

Başakşehir Belediyesi tarafından yapılacak Kayapark Sakura Evleri'nin fiyat bilgisini vermeden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim.

Kayapark Sakura Evleri fiyat?

“Sağlığın merkezinde yemyeşil bir yaşam” sloganıyla Başakşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan projenin lansmanı 17 Ocak'ta gerçekleştirecek.

Başakşehir  Kayabaşı Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 17 bin 420 metrekarelik  alanda yükselecek olan Kayapark Sakura Evleri 6 blokta toplam 445 konut inşa edilecek.  

Projeyi heyecanla bekleyen vatandaşlar Kayapark Sakura Evleri'nin fiyatını araştırmaya koyuldu. 

Kayapark Sakura Evleri fiyat!

Kayapark Sakura Evleri fiyat?
 
Kayapark Sakura Evleri fiyatından önce yapılması planlanan Kayapark Sakura Evleri konut tipleri hakında bilgi verelim.

Projede farklı iki tipte 267 adet iki oda bir salon ve 178 adet üç oda bir salon daireler inşa edilecek. 

Kayapark Sakura Evleri fiyat?

Kayapark Sakura Evleri projesindeki konutlar, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Kayapark Millet Bahçesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı ile de komşu oluyorken Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantısı, İstanbul Havalimanı’na olan yakınlığıyla ulaşımda da kolaylık sağlayacak.  . 

Konumsal olarak her yere ulaşım kolaylığı sağlayacak Kayapark Sakura Evleri'nin fiyatı alıcılar tarafından merak ediliyor.

Kayapark Sakura Evleri fiyat?

Kayapark Sakura Evleri fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Kayapark Sakura Evleri fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kayapark Sakura Evleri nerede?

Kayapark Sakura Evleri 17 Ocak'ta görücüye çıkıyor!

Nurgül TUTAR/Emlakkulisi.com


Geri Dön