17 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde açık artırma ne zaman

Kayaşehir Anacadde açık artırma ne zaman

Kayaşehir Anacadde'de yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Kayaşehir Anacadde'de alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişen dükkanlar bugün açık arttırma ile satışa çıkıyor...

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı kısa sürede tamamlandıklarını belirterek, hattın hizmete açılmasına sayılı günler kaldığını açıkladı.

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

TOKİ Kayaşehir'deki 108 konut ve 10 iş yerini bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği 108 konut ve 10 iş yerini bugün açık artırmayla satışa çıkarıyor.

TOKİ Kayaşehir 108 konut açık artırması yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projedeki 108 konut ve 10 iş yerini açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Kayaşehir TOKİ 108 tripleks konut açık artırması için son 3 gün!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirdiği mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yeri 12 Ekim'de açık artırmayla satışa çıkacak.

TOKİ Kayaşehir 108 tripleks konut açık artırması için son 5 gün!

TOKİ, Kayaşehir'de inşa edilen mahalle konseptli projede yer alan 108 adet tripleks konut ile 10 adet iş yerini 12 Ekim'de açık artırmayla satacak.

TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de!

TOKİ Kayaşehir'de 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları!

TOKİ, Kayaşehir projesinde açık artırma ile toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları 658 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi!

Başvuruların 27 Eylül-12 Ekim tarihleri arasında gerçekleşeceği TOKİ Kayaşehir tripleks daire açık artırma ihalesi 12 Ekim Perşembe günü gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir'de açık artırma ile konut satıyor!

Açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak olan TOKİ Kayaşehir'de toplam 108 tripleks konut ile 10 iş yeri satılıyor.

Kayaşehir Anacadde açık artırma ne zaman Haberi

Kayaşehir Anacadde açık artırma ne zaman


Seyran Şehir projesinde yer alan Kayaşehir Anacadde 63 dükkandan meydana geliyor. Proje Anacadde, Makro ve Akyapı Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


23 bin 170 metrekare arazi üzerinde yaşama geçirilen Kayaşehir Anacadde dükkanlarının alanları 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değişiyor. Kayaşehir Anacadde dükkanlarının fiyatları ise 270 bin TL'den başlıyor. 


Bugün açık arttırmayla satışa çıkacak Kayaşehir Anacadde dükkanlarının ödemelerinde peşin ya da banka kredisine yüzde 6 indirim uygulanıyor. 


Kayaşehir Anacadde projesi, Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan Başakşehir ilçesi, Kayaşehir mahallesinde hayata geçiriliyor. 



Kayaşehir Anacadde nerede?

Şehir Hastanesi’ne 2 dakika,  Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika,  Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yükseliyor.


Kayaşehir Anacadde iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 71

Web: