26 / 07 / 2024

kayaşehir geleceği

kayaşehir geleceği

2009 yılında TOKİ tarafından inşaa edilmeye başlanan, Türkiye’nin en kapsamlı ve en modern yerleşim bölgesi olan Kayaşehir, gösterdiği inanılmaz hızlı gelişimle bugün İstanbul’un en önemli yerleşim, ticaret ve yatırım merkezi halini aldı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yıl içinde tamamlanacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı bu yıl içerisinde tamamlayacak.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

Kayaşehir Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Açılış için geri sayımın başladığı Kayaşehir Millet Bahçesi'ni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum gezdi. Kurum, Başkan Kartoğlu ve TOKİ Başkanı Turan, yapımı tamamlanan bisiklet yolunda bisiklet sürdü...

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 140 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Proje kapsamındaki konutlar yüzde 12 peşin, 180 ay vade ile satıldı.

TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Kayaşehir'de 140 adet konutu kura ile satışa çıkaracak. TOKİ Kayaşehir 140 konut kura çekilişi 3 gün sonra yapılacak. 

Kayaşehir 140 Konut kura çekilişi 2018!

İstanbul Kayaşehir 140 adet konut satışı, 5819 Sayılı Kanun ile Konut Alma Hakkı Bekleyenler için kura çekimi yapılacak...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

kayaşehir geleceği Haberi

kayaşehir geleceği


Kayaşehir’de 2011 yılında 10 bölgede toplam 10 bin 140 konutun sahiplerine teslim edildiğini belirten Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun,  tüm konutların 5 ay gibi kısa bir sürede tamamen dolduğunun altını çiziyor. Bu hızlı yerleşimin, diğer etapların teslimini de tetiklediğini ve 15. ve 16. bölgelerde bulunan 2000 konutun tesliminin de 2012’de tamamlandığını vurgulayan Hakan Erilkun, “bu konutlar 4 ayda dolunca bölgede çok yoğun bir sirkülasyon meydana geldi. O kadar ki tapu teslimi henüz yapılmamış olmasına rağmen bile yüzlerce konut tarafların aralarında yaptıkları özel anlaşmalara dayanarak devredildi” dedi.



İlk 10 Bölge Fazla Talep Görüyor

Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, bu dönemde 11, 12, 13 ve 14. bölgelerin inşasının tamamlanarak sahiplerine teslim edildiğini söylüyor. Her yeni yerleşim bölgesinde olduğu gibi burada...