06 / 05 / 2024

kayaşehir ilk öğretim Ünsal Gayrimenkul Yatırım

kayaşehir ilk öğretim Ünsal Gayrimenkul Yatırım

TOKİ Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanını satışa çıkardı. Açık artırmada en yüksek teklif Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan geldi.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağı yapıldı!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Twitter hesabından gerçekleştirdiği paylaşımda Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk ray kaynağının yapıldığını belirtti.

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Başakşehir - Kayaşehir Metro Hattı'nın ilk etabı 2021'de açılacak!

Adil Karaismailoğlu’nun İBB’nin Başakşehir–Kayaşehir metro hattı inşaatını yapmadığı yönündeki açıklamasına ilişkin İBB, metro inşaatının önceki yönetim zamanında durdurulduğunu ifade etti...

Kayaşehir Millet Bahçesi Cumartesi açılacak!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Kayaşehir Millet Bahçesi’nin ilk etabı Cumartesi günü açılacak. 350 bin metrekareden oluşan birinci etap içerisinde birçok sosyal alan yer alıyor.

Bursa Demirtaş'a 32 derslikli ilköğretim okulu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Bu kapsanda Demirtaş Dumlupınar Mahallesi’ne 32 derslikli ilköğretim okulu kazandırılıyor.

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1!

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler!

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler bugün açıklanacak. Kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayaşehir 2017 projesine bir günde 2 bin 155 başvuru geldi!

TOKİ tarafından"İstanbul Kayaşehir'de orta gelir katmanı için satışa çıkarılan bin 892 sosyal konuta ilk gün 2 bin 155 başvuru geldi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan, "Vatandaşlarımızın gösterdiği bu ilgi, sektörün önümüzdeki dönemde daha da büyüyeceğinin göstergesidir" dedi.

TOKİ Kayaşehir başvuruları 5 Eylül'de başlayacak!

TOKİ’nin İstanbul Kayaşehir’de satışa çıkardığı evler daha ilk günden yoğun taleple karşılaştı. Fiyatların 144 bin, taksitlerin ise 603 liradan başladığı 1.892 konut hakkında bilgi almak için binden fazla kişi satış ofisini ziyaret etti. Başvurular 5 Eylül’de başlayacak

Nidakule Kayaşehir'de ofisler ön satışta!

Kayaşehir’in Leed sertifika adayı olan ilk ve tek A+ ofis projesi Nidakule Kayaşehir, Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu kalitesi ve Emlak Konut güvencesiyle ön satışlarına başladı.

Nidapark Kayaşehir'de ofisler ön satışa çıkıyor!

Hayata geçirdiği nitelikli ve ayrıcalıklı projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan Tahincioğlu yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Kayaşehir'in ilk A+ ofis kulesi olacak olan Nidakule Kayaşehir’de ön satışa çıkıyor.

Park Mavera 3.etap Kayaşehir satış fiyatları!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olan Park Mavera 3.etap projesi İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Proje TOKİ ve Makro İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. İşte Park Mavera 3.etap Kayaşehir satış fiyatları...

Kayaşehir Park Mavera 3 fiyat 2017!

Dokuz blokta 723 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Kayaşehir Park Mavera 3 projesi Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikalı projesi olma özelliği taşıyor. İşte Kayaşehir Park Mavera 3 fiyat 2017...

kayaşehir ilk öğretim Ünsal Gayrimenkul Yatırım Haberi

kayaşehir ilk öğretim Ünsal Gayrimenkul Yatırım

 TOKİ Ankara Bilkent merkezinde dün gerçekleştirilen açık artırma müzayedesi kapsamında 34 ildeki gayrimenkuller satışa sunuldu. Toplam 180 iş yeri, 26 konut ve 10 arsa müzayedede alıcılarla buluştu.


Yatırımcıya sunulan gayrimenkuller arasında İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayabaşı'nda 1 özel ilköğretim tesis alanı ve 1 bakım ve akaryakıt tesis alanı bulunuyor. 


İstanbul-Başakşehir Kayabaşı bölgesinde 902 ada, 2 parsel yer alan 12 bin 952,22 metrekarelik özel ilköğretim tesis alanına Ünsal Gayrimenkul Yatırım'dan 22 milyon TL teklif geldi. Müzayedeye toplam 4 firma katıldı. Özel ilköğretim tesis alanının muhammen bedeli 15 milyon TL olarak açıklanmıştı. 


*Müzayede sonuçlarının noterde onaylanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek.


TOKİ Kayabaşı akaryakıt tesis alanına 37 milyon TL teklif!


TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 2 arsasına 59 milyon TL teklif!



Web: