17 / 05 / 2024

Kayaşehir Kapalı Fuar alanı

Kayaşehir Kapalı Fuar alanı

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

TOKİ Kayaşehir 854 konut ihalesi iptal edildi!

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 22. Bölge 854 Adet Konut, 592 Araçlık Kapalı Otopark, 2 Adet Sosyal Tesis, 2 Adet Nizamiye İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi   ihalesi iptal edildi. 

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanı'nın kuraları çekildi!

Başakşehir Belediyesi’nin her mahalleye bir kapalı Pazar projesi kapsamında hayata geçirilen Kayaşehir Fuar ve Sergi Alanının stant kuraları çekildi. Kurada Fuar ve Sergi Alanındaki 348 adet Gıda-408 adet Tekstil standının hak sahipleri belli oldu.

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık!

Kayaşehir Adım İstanbul Rezidans satılık daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor. 35 bin 76 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir satılık!

Toplam 152 bin 231 metrekare kapalı inşaat alanının yer aldığı proje Artaş İnşaat imzası ile yükselecek. Avrupa Konutları Kayaşehir satılık daireler 2+1,3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Kayaşehir Kapalı Pazar yerinin temeli atıldı!

Ev sahipliğini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın yaptığı Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de katıldı...

Kayaşehir pazar yerinin temeli törenle atıldı!

Kayaşehir Kapalı Pazar Alanı’nın temelleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı bir törenle atıldı. Temel atma töreni Sanatçı Orhan Hakalmaz konseri ile başladı.

Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs'ta!

Avrupa ve İstanbul’da bir ilk olan kapalı pazaryerlerinin ikincisinin temelini Kayaşehir’de atılıyor. Kayaşehir Kapalı Pazaryeri temel atma töreni 24 Mayıs 2015 Pazar günü saat 16:30 da gerçekleşecek.

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'ye son gününde 7 bin 515 başvuru geldi!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'ye son gününde toplam 7 bin 515 başvuru geldi. Kuralar 18 Mayıs'ta çekilecek

TOKİ Kayaşehir 21. bölgenin kampanyası ertelendi!

İstanbul Kayaşehir'de inşa edilecek TOKİ Kayaşehir 21. bölge kampanyası ertelendi...

TOKİ Kayaşehir 19.Bölge'de başvurular sona erdi!

TOKİ Kayaşehir 19. Bölge'de satışa sunulan 512 konut için başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı!

TOKİ Kayaşehir 21. Bölge ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayaşehir 21. Bölge 3 Haziran'da başvuru dönemine başlıyor

Kayaşehir Kapalı Fuar alanı Haberi

Kayaşehir Kapalı Fuar alanı

 

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. 15 Haziran 2015’de çalışmaları başlayan pazar rekor bir sürede tamamlanarak hizmete açıldı.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanında diğer kapalı pazarlarda olduğu üzere market arabalarından deneme kabinlerine, asansörden kapalı otoparka, yürüyen merpenden ısıtma sistemi ile yaz-kış konforlu alışveriş keyfinin yaşanacağı bir alan oluşturuldu. Pazar giriş, tekstil ve gıda katlarından oluşuyor. 12.200 m2 kapalı alana sahip bu kompleks yeşil alanlar ve meydanlarıyla birlikte toplam 18000 m2 alandan oluşuyor. Üç kattan oluşan pazarda giriş bölümünde 9 adet kapasiteye sahip dükkân alanları, teknik odalar,  yönetim birimleri yer alıyor. 4900 m2 alana sahip gıda katı, 4600...