04 / 05 / 2024

kayaşehir konut projesi

kayaşehir konut projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını söyledi.

5 soruda TOKİ Eskişehir Sosyal Konut Projesi 2022! Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak

TOKİ Eskişehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Eskişehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler sona eriyor!

İhalesi 24 Aralık 2014'te gerçekleştirilen TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği 862 konutun detayları belli oldu. İşte 7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi...

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir değerleme raporu!

Emlak Konut GYO ile Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler başladı!

İhalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Kayaşehir 637 konut projesinde teslimler bugün itibariyle başladı.

kayaşehir konut projesi Haberi

kayaşehir konut projesi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan bin 500 konutun yanında yaklaşık 4 bin 500 konutun daha ihalesini yaptıklarını söyledi. Yıl sonuna kadar da 2 bin 500-3 bin tane daha ihale yapacaklarını kaydeden Turan, "Yılın sonunda 7 bin 500 civarında sosyal konutun ihalesini yapmış olacağız. Tuzla tarafında, Pendik civarında da sosyal konut alanları yapmayı planlıyoruz. Kira öder gibi evinizi alıyorsunuz. Bazı yerlerde kiradan bile ucuz" diye...