05 / 05 / 2024

kayaşehir metrosu son durum

kayaşehir metrosu son durum

Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metrosunun devamı niteliğinde olan ve 5.97 kilometre uzunluğuna sahip Başakşehir-Kayaşehir metrosu 4 duraktan geçerek Kayabaşı durağında son bulacak.

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi!

Başakşehir Kayaşehir TOKİ 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 17 adet konut bulunuyor.

TOKİPARK Kayaşehir 1.Etap'ta son durum!

T.C. Toplu Konut İdaresi Başkanı Turan 1,5 milyon metrekarelik alanda hayata geçirilen Kayaşehir TOKİPARK projesinin 1. etabında incelemede bulundu...

Kirazlı-Olimpiyatköy Metrosu Kayaşehir'e uzanacak!

2019'da işletmeye alınması planlanan Başakşehir-Kayaşehir Metrosu, yapımı devam eden metro hatlarıyla entegre olacak.

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi için son 3 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayaşehir'de hayata geçirilen 605 konutun kura çekilişi için geri sayım başladı.

Kayaşehir TOKİ 2018 kura çekilişi için son 5 gün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen 605 konutun kura çekilişi 5 gün sonra yapılacak. 

TOKİ Kayaşehir 2018 kura çekilişi için son 7 gün!

TOKİ'nin İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirdiği 605 adet konut için kura heyecanı başladı. Projedeki konutların kura çekilişi 25 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayaşehir kura çekilişi için son 10 gün!

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen 605 adet konutun kura çekilişi için geri sayım başladı.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 2 güne girildi. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

kayaşehir metrosu son durum Haberi

kayaşehir metrosu son durum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 5.97 kilometre uzunluğunda tasarlandı. Toplam 4 duraktan oluşacak olan metro hattı 765 milyon TL'ye mal olacak. 


Başakşehir-Kayaşehir metrosu, 2013 yılında işletmeye açılan Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metrosunun devamı niteliğinde inşa edilecek. 


Kirazlı-Başakşehir-Olimpiyatköy metrosunun mevcut Metrokent istasyonundan başlayacak olan Başakşehir-Kayaşehir metrosu; Onurkent, Sağlıkkent ve Toplukonut Sitelerinden geçerek Kayaşehir istasyonunda son bulacak. 


29 metre derinliğe sahip Kayaşehir istasyonunun, ileride yapılması planlanan Kayaşehir Tramvayı ve yine etüt aşamasındaki Halkalı- 3. Havalimanı Metro Hattı ile de entegrasyonu bulunuyor. 


Özge...