05 / 05 / 2024

kayaşehir Meydan Dükkanları iletişim

kayaşehir Meydan Dükkanları iletişim

Kayaşehir Meydan Dükkanları fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan proje 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Başakşehir Kayaşehir'de dönüşüm başlıyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayaşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Başakşehir'in ilk kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri önceki gün belirlendi. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da satışta!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yükselen Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları 1 Kasım'da açık artırma usulü ile satışa sunuluyor...

Luxera Meydan cadde dükkanları 770 bin TL'ye satışta!

Mahmutbey-Bağcılar aksında hayata geçirilen Luxera Meydan projesinin ticari üniteleri satışa çıkarıldı. Meydan dükkanları 770 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıklarıldı...

Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı!

742 milyon 500 bin TL'ye mal olacak olan Kayaşehir Fenertepe Metro Hattı için düğmeye basıldı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ 605 konut projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

kayaşehir Meydan Dükkanları iletişim Haberi

kayaşehir Meydan Dükkanları iletişim

Açık artırma ihalesi 15 Mart'ta gerçekleşecek olan Meydan Dükkanları İstanbul Başakşehir'de, Kayaşehir girişinde bulunuyor. Proje Makro Akyapı Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor.


Kayaşehir Meydan Dükkanları fiyatları dükkan ve mağazaların büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin açık artırma ihalesi için son başvuru günü 13 Mart olarak belirlendi.


Başakşehir Meydan Dükkanları projesinde 80 tane cadde mağazası, 102 tane teras dükkanı, 2 tane market alanı, 90 tane cadde dükkanı, 58 tane teras mağaza yer alıyor. Proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede yükseliyor.


Ticari ünitelerin alanları 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında farklılık gösteren Emlak Konut Meydan Dükkanları 'nda restoranlar, yürüyüş alanları, açık kapalı spor alanları, kongre merkezleri, cami, nikah sarayı ve kafeler gibi sosyal alanlar mevcut.


Kayaşehir...