28 / 04 / 2024

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat!

Firma: Özyurtlar Bahaş Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme A.Ş.

Proje: Meydan Ardıçlı

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları satışa çıktı. Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında hayata geçiriliyor. Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.



İstanbul Esenyurt’ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding iş birliği imzasını taşıyor. İlk etaptaki dükkanların sahiplerini bulduğu projede ikinci etap dükkanların satışı başladı. 

 

Meydan Ardıçlı 2. etap dükkanları fiyatları metrekare bazında 5 bin TL’den başlıyor.


Dükkan satışlarına ilişkin açıklamada bulunan Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi Eş Başkanı Tamer Özyurt, "Meydan Ardıçlı'nın ilk etaptaki 30 dükkânın tamamı satıldı. Şimdi 50 adetten oluşan, ikinci etap dükkanları satışa çıkarmış bulunuyoruz. Geri kalan 46 adet ticari ünitenin de kiralanması planlanıyor. Bu dükkanların büyüklükleri 100 ile 2 bin metrekare arasında değişirken, metrekare fiyatları da 5 bin TL’den başlıyor" dedi. 


Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, sözlerine şu şekilde devam etti; "Sosyal yaşamın hareketli olduğu bu bölgede, Meydan Ardıçlı' sakinleri hayatın dinamik temposunu yaşarken, aynı zamanda evlerinden uzaklaşmadan günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Meydan Ardıçlı’nın kalbi olarak görülen meydanlar, kamuya açık yapısıyla sosyal hayatı daha da zenginleştirecek. Öte yandan projemizin Doğan Araslı Caddesi üzerinde yer alması, TEM bağlantısı ve metro durağına komşu olması dükkanlarımızı daha da değerli hale getiriyor"

 

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon şeklinde daire tiplerinden oluşan projede teslimler 2019 yılının son çeyreğinde yapılacak. 

Daire alanlarının 41 ile 228 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede kapalı inşaat alanı 230 bin metrekare olarak belirlendi. 

Arsa alanı 67 bin metrekare olan Meydan Ardıçlı projesinde dükkan büyüklükleri 35 ile 122 metrekare arasında değişiyor. 

545 milyon TL yatırım bedeline sahip projede yüzme havuzu, spor alanı,  sauna, fitness, çocuk oyun alanı ve otopark mevcut.

 


Web: www.meydanardicli.com.tr
Tel: 0850 460 9070
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön