02 / 05 / 2024

kayaşehire park mı yapılacak

kayaşehire park mı yapılacak

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kayaşehir' de İstanbul' un hatta Türkiye' nin en büyük parklarından birinin yapılması için önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacaklarını söylüyor...

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Prıme Park Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sayed Hamıdreza Fatehı tarafından kuruldu.

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Geza Yapı İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Ali Emre Kaya ve Kazım Doğan ortaklığında kuruldu.

Murat Ongun'dan Gezi Parkı çıkışı: Hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün açıklamasını alıntılayarak "Gezi Parkı’nın vakıf kültür varlığı olmadığını ve 2. Bayezid tarafından yapılmadığını siz de belirttiğinize göre, hevesinizi de aldıysanız parkımızı geri verir misiniz?" dedi.

Taksim Meydanı park mı olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Taksim meydanının yeni tasarımı için oylama başlattı. İstanbulluların söz sahibi olacağı proje için tartışmalar başladı.

Hatay Belen Millet Parkı'nın ihalesi tamam!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'e yapılan yatırımların arasında millet parkı da olduğunu belirtti. Gül, "Millet parkımızın ihalesini yaptık. Hemde Belediyemizin kasasından bir kuruş çıkmadan. 1 haftadır çalışıyoruz. 4 ay içinde bitirilecek" dedi...

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'ye Millet Parkı müjdesi!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece için müjdeler vermeye devam ediyor. Bölgeye metro yapılacağını söyleyen Uysal, millet parkı projesinini de müjdesini verdi.

Yozgat Sarıkaya'ya cami müjdesi!

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde, hayırsever Davut Ayhan tarafından bağışlanan arsa üzerinde inşa edilecek olan caminin temeli atıldı.

Uludağ'da herkesin villa sandığı yapılar tamamlandı!

Bursa'da Tarım Orman Bakanlığı tarafından Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve Uludağ Milli Park Müdürlüğü'nce yapılan gören herkesin villa sandığı 5 yıldızlı tuvaletlerin yapımı tamamlandı.

Tunceli Pülümür'e 5 milyonluk otel yatırımı!

Merkezi Tunceli’de bulunan ve orta ölçekli 240 esnafın ortak olduğu Munzur Su’nun kurucusu Haydar Kaya, Pülümür bölgesine 5 milyon liralık otel yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Ulugöl'e 90 yataklı otel projesi!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert,''  Ulugöl Tabiat Parkımıza giden yol üzerinde ki yaklaşık 10 dönümlük belediyemize ait araziye uygulanmak üzere 90 yataklı bir otel projesi üzerinde çalışmalara başladık'' dedi. 

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un dev şehir parkı 2018'de tamamlanacak!

İstanbul'a dev şehir parkı müjdesini veren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, parkın 2018'de tamamlanacağını söyledi.

kayaşehire park mı yapılacak Haberi

kayaşehire park mı yapılacak

İstanbul'a iki yeni kent projesinin çekirdeğini Kayaşehir oluşturuyor. Bu bölgede son yıllarda Bioşehir'den tutun da Avrupa'nın en büyük çocuk hastanesi projesine kadar yeni yeni projeler birbiri ardına tanıtılıp inşa edilmeye başlandı. Bu çalışmalar da bölgenin gelecekte modern bir şehir olarak faaliyet göstereceğinin en önemli konutu. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Kayaşehir'de İstanbul'un hatta Türkiye'nin en büyük parklarından birinin yapılması için önümüzdeki aylarda ihaleye çıkacaklarını söylüyor. 


Kurum, ihale ile ilgili detay vermezken yapılması planlanan parkın bölge ile birlikte İstanbul'a da değer katacağını vurguluyor. 

Hyde Park benzeri büyük bir şehir parkı planlandığını belirten Kurum, bu park ile birlikte değeri her geçen gün artan bölgenin daha da değerleneceğine işaret ediyor. 


Kayaşehir'in ulaşım projelerinin tamamlanması ile birlikte İstanbul'un merkezi ile entegre olacağına da dikkat çekilirken...