05 / 05 / 2024

Kayhan Anıl kimdir

Kayhan Anıl kimdir

Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konusunda sıkıntı bir türlü çözülmüyor. Ev Sahipleri Derneği Başkanı Kayhan Anıl 'emsal' sorunu ile ilgili mağduriyet olduğunu vurguluyor. Arsa sahipleri emsal değerlerinin yukarı çekilmesini istiyor.

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kayhan Anıl kimdir Haberi

Kayhan Anıl kimdir

Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konusunda sıkıntı bir türlü çözülmüyor. Ev Sahipleri Derneği Başkanı Kayhan Anıl 'emsal' sorunu ile ilgili mağduriyet olduğunu vurguluyor


İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki günlerde Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşümle ilgili bazı ev sahipleri ile toplu imza töreni düzenleyecek. Mahalledeki bazı ev sahipleri imza vermeye yanaşırken büyük bir kesim emsal değerlerini az bulduğu için imza vermek istemiyor. Arsa sahipleri emsal değerlerinin yukarı çekilmesini istiyor


“2,5 EMSAL YETERSİZ”


Ege Mahallesi Ev Sahipleri Derneği Başkanı Kayhan Anıl Ege Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde bir takım sorunlar olduğuna dikkat çekerek birçok ev sahibinin imza vermeye yanaşmadığına değindi. Ev sahiplerine verilen 2,5 emsal değerinin yetersiz olduğunu savunan Anıl, “Ege Mahallesi parselasyonu yapılmış, yolları çizilmiş, altyapısı olan bir bölge. Kentsel dönüşüm projesinde arsa sahiplerine 2,5 emsal değeri...