07 / 05 / 2024

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Kayhan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos 2013 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhani Kayhan tarafından kuruldu.

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doku Artı Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Berna Kara Yılmaz tarfaından kuruldu.

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Architects Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Oğuzcan Kara tarafından kuruldu.

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karyap Grup Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Kara, İlker Kara, İsmail Kara ve Selahattin Kara ortaklığında kuruldu.

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kayhan tarafından kuruldu.

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meset Ahşap Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Girgin, Selim Kara ve Uğur Şentürk ortaklığında kuruldu.

Bamax Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamax Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feyat Başkara tarafından kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Grand Arc Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Grand Arc Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kara tarafından kuruldu.

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Haberi

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Kayhan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi hissesi Kayhan Kara'ya ait. 


Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında mimarlık proje inşaat taahhüt işleri yapmak ve bu konuda her türlü danışmanlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Sanayi Sokak, Burçak Apartmanı,...