06 / 05 / 2024

Kayhan Kara

Kayhan Kara

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Kayhan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ağustos 2013 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu

Cem Kara'dan Çatalca'daki KİPTAŞ mağdurlarına sert cevap!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, KİPTAŞ Mağdurlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Çatalca Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumunda Kiptaş ile ilgili soru soran AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Kahya'nın sorusunu cevapladı.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı durdu!

GENELKURMAY Başkanlığı, Isparta’da inşa edilen Kara Havacılık Okulu’nun yüklenicisiyle sözleşmeyi feshetti.

TOKİ Erzurum Karaçoban 16 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum İli Karaçoban İlçesi Akarsu-Kopal Mahallesi Spor Salonu ve Kavaklı Mahallesi 16 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.

Cem Kara'dan KİPTAŞ bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Manisa Bayırı Bölgesi'nde yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Cem Kara harita ve parseller üzerinde vatandaşları bilgilendirdi.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Bursa Kayhan'daki binalar restore ediliyor!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Bursa Kayhan'daki tarihi binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Isparta Kara Havacılık Okulu projesi revize edildi!

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından Isparta Kara Havacılık Okulu Projesi'nde revizyona gidildi. Proje tamamlanma aşamasına gelirken, Etimesgut Kara Havacılık Okulu Komutanlığı'nın tamamen Isparta'ya taşınmasına karar verildi.

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkara İnşaat Reklam Matbaa Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Hayrettin Cakas tarafından 20 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama Müdürü oldu!

Kayhan Çavuşoğlu, Mar Yapı Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Pazarlama iletişimi disiplinin gerektirdiği tüm alt alanlarda deneyim sahibi olan Çavuşoğlu, uzmanlığını artık Mar Yapı projeleri için kullanacak.

Kayhan Kara Haberi

Kayhan Kara

Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Kayhan Kara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi hissesi Kayhan Kara'ya ait. 


Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında mimarlık proje inşaat taahhüt işleri yapmak ve bu konuda her türlü danışmanlık hizmetleri vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kayhan Kara Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Sanayi Sokak, Burçak Apartmanı,...