02 / 05 / 2024

Kayıhan Cordella Tuzla iletişim

Kayıhan Cordella Tuzla iletişim

Kayıhan Yapı Cordella Tuzla fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Tuzla Cordella Evleri Kayıhan Yapı imzasını taşıyor...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum...

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayıhan Balaban tarafından kuruldu.

Fatih'te 20.4 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mimarhayrettin Mahallesi 1166 ada, 19 parselde kayıtlı, 193,90 metrekarelik üç normal katlı kargir iş hanını 20 milyon 417 bin 745 TL'ye icradan satıyor...

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Kayıhan Cordella Tuzla iletişim Haberi

Kayıhan Cordella Tuzla iletişim


İstanbul Anadolu yakasında Tuzla bölgesinde inşa edilen Cordella Tuzla Evleri Kayıhan Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla fiyat listesi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


212 adet daireden oluşan Cordella Tuzla projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire tipleri bulunuyor. Cordella Tuzla Evleri projesi 10 bin 420 metrekare arsa alanında inşa ediliyor.


5 blok olarak yükselen Kayıhan Cordella Tuzla Evleri 3 etap halinde inşa ediliyor. Cordella Tuzla Evleri projesinde açık yüzme havuzu, göletler, yürüyüş alanları, bahçe alanları, spor alanları yer alıyor.


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla fiyat listesi!


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla fiyat listesi için 0216 341 00 11 telefon numarasını arayarak Kayıhan Cordella Tuzla satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 


Tuzla Cordella Evleri nerede?


Kayıhan Cordella Tuzla adres: Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul

Kayıhan Cordella...