03 / 05 / 2024

Kayıhan İnşaat kimin

Kayıhan İnşaat kimin

Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Hasan Kopuz ve M. Hüseyin Kopuz imzasıyla kuruldu.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

Kripto paralar kayıplarını telafi etti!

Omicron varyantının sebep olduğu tedirginlikler yüzünden Cuma günü yüzde 8 gerileyen Bitcoin, bugün yüzde 6 değerlendi ve kayıplarının önemli bir bölümünü telafi etti.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2021!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31658 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31559 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Binance mağdurları kayıplarının peşine düştü!

Yılın ilk birkaç ayında çok para kazandıran kripto paralar, Mayıs ayı itibariyle büyük kayıplara neden oldu. Kripto borsalarındaki donmalar da yatırımcıların kayıplarının katlanmasına neden oldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Topcu tarafından kuruldu.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Kanun Teklifi!

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile müteahhitlik sektöründe yeni düzenlemelerin yapılması planlanıyor.

Kayım İnşaat Maden Nakliye Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayım İnşaat Maden Nakliye Tekstil Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kayım tarafından kuruldu.

Kayıhan İnşaat kimin Haberi

Kayıhan İnşaat kimin


Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Hasan Kopuz ve M. Hüseyin Kopuz imzasıyla kuruldu. 


Kayıhan İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c) Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydı ile satmak, takas etmek, imar ve ıslah çalışmalarını...