24 / 05 / 2024

kaykeri bünyan altyapı sorunları

kaykeri bünyan altyapı sorunları

Bünyan Belediyesi KASKİ ile yaptığı koordineli çalışmayla, Bünyan Mehmet Özcan Caddesi’nde altyapı sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçe genelinde yapılan hizmetlere dikkat çekti.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

Gümüşhane-Bayburt Havalimanı tamamlanma sürecinde: Bakan resmen açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gümüşhane'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bölgedeki altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Afet Yeniden İmar Fonu'nun ayrıntıları resmen belli oldu! İşte çok konuşulacak detaylar...

Depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla hazırlanan Afet Yeniden İmar Fonu ile afet bölgesinin altyapı ve üstyapı çalışmaları karşılanacak. Bağış, yadım ve hibeler bu fonda toplanarak depremin etkilediği 11 kent için ihyası için kaynak aktarılacak.

TOKİ Kayseri Bünyan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Bünyan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Bünyan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Bünyan sosyal konut projesi

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi yarın gerçekleştirecek.

Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi 1 Aralık'ta!

TOKİ, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesini 1 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm gerginliği!

İstanbul'un Güngören ilçesindeki Tozkoparan Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tartışmalarında sular durulmuyor. Bölgenin altyapı hizmetlerini kesmek amacıyla Tozkoparan Mahallesi'ne giden ekipler, mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaştı.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul dünyanın en büyük projelerinden biri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul projesine ilişkin konuştu. Adil Karaismailoğlu, "Dünyanın en büyük projelerinden biri. Proje, maliyet hepsi tamamlandı. Finans yönünü halledince kanun da hemen yürürlüğe girecek" dedi.

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde son durum ne?

Kayseri'de inşası devam eden Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmalar hızlandı. Kayseri İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli hastanenin inşaatında incelemelerde bulundu.

kaykeri bünyan altyapı sorunları Haberi

kaykeri bünyan altyapı sorunları

Bünyan Belediyesi KASKİ ile yürüttüğü işbirliğiyle ilçe genelinde altyapı sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bünyan Mehmet Özcan Caddesi üzerinde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla caddede altyapı sorunu kalmadı. Daha önce neredeyse yüzeyden açılan kanallar ile sağlık koşullarını tehdit eden bir teknolojiyle oluşturulan altyapı sistemi yenilenerek daha derine alındı. Her 50 metrede bir uygulanan baca sistemi ile yapılan hizmetin kalıcı ve uzun ömürlü olmasına imkan sağlandı. Kısa süre sonra yapılacak olan asfaltlama çalışması ile hem altyapısı hem üstyapısı ile yeni bir görünüme kavuşacak olan Mehmet Özcan Caddesinde incelemelerde bulunan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçe genelinde yapılan hizmetlere dikkat çekerek; “İlçemizin altyapı ve üstyapı sorununa kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Yapılan hizmetlerin kalıcı olması adına projeler üretiyor bu...