30 / 04 / 2024

Kaynaşlı villa değerleme raporu

Kaynaşlı villa değerleme raporu

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul Düzce Kaynaşlı' daki 2 villanın değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’den Düzce Kaynaşlı’ya 162 yeni ucuz konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Kaynaşlı projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Kaynaşlı’da 2022 sosyal konut projesi...

Kaynaşlı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Düzce İli Kaynaşlı Belediye Başkanlığı, Düzce Merkez Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi yarın!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Düzce Kaynaşlı ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce Kaynaşlı TOKİ ihalesi 30 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Düzce TOKİ 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları ihalesi 7 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ Düzce 132 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs tarihinde yapılacak.

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları!

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce 56 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Düzce 188 konut ihalesi 7 Mayıs'ta!

Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Çele Köyü Karaağaç Mevkii 56 Adet Konut, Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi 132 Konut ve Düzce İli Kaynaşlı İlçesi Merkez Mahallesi Pazaryeri İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 mayıs 2019 tarihinde yapılacak.

Düzce Kaynaşlı TOKİ 2019 projesi!

Düzce Kaynaşlı TOKİ 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 29 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kaynaşlı villa değerleme raporu Haberi

Kaynaşlı villa değerleme raporu

Deniz Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz iştiraki PUPA Gayrimenkul A.Ş. ile  devralma yoluyla birleşme sonrası Şirketimiz portföyümüze geçen Düzce-Kaynaşlı  iki adet villaya ilişkin değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için