02 / 05 / 2024

kayseri 2014 projeleri

kayseri 2014 projeleri

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler. Büyükşehir Belediyesi'ııin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı.

Orhan Düzgün: Girişimcilik ruhu, yabancı yatırımcıyı Kayseri'ye çekiyor!

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 sanayi bölgesinde üretim yapılan Kayseri'ye yıl içinde yoğun bir şekilde yabancı iş adamı heyetleri ve bürokratların geldiğini söyledi

Kayseri Mahallesi projesinde sona yaklaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kültür Yolu projesi içerisinde yer alan Kayseri Mahallesi'nde sona yaklaşıldı. Şehrin yıllar önceki geleneksel hayatına ışık tutacak olan Kayseri Mahallesi projesi, insanları yüzyıl ötesine götürecek.

Kayseri'de Büyükşehir Belediye Meclisi imar planı için toplanıyor!

Kayseri'de Büyükşehir Belediye Meclisi imar planı için toplanıyor. Büyükşehir Belediye Meclisi yeni yılın ilk toplantısını 13 Ocak Pazartesi günü yapacak. Toplantıda 42 gündem maddesi karara bağlanacak.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Raylı sistem projeleri için 3 şehrimize 150 milyon avro!

İller Bankası yurt içinde devam eden raylı sistem projeleri için İslam Kalkınma Bankası ile Antalya, Kayseri ve Gaziantep için 150 milyon avroluk anlaşma yaptı...

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

Kayseri'nin kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Kayseri'ye 6 yeni mini terminal inşa edildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin model alınacak projeleri arasında yer alan mini terminal projeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve sektörün temsilcilerinin katılımıyla tanıtıldı. 

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

kayseri 2014 projeleri Haberi

kayseri 2014 projeleri


Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler. Büyükşehir Belediyesi'ııin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı. İlk temel atma töreni Yeşilhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi ile park ve spor sahalarının temel atma töreninde konuşan Başkan Mehmet Özhaseki. yeni bağlanan 11 ilçeye 300 milyonluk bir yatırım söz konusu olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ö/haseki Yeşilhisar'daki yatırımların temel atma törenine ilçe belediye başkanları ile birlikte katıldı. Yeşilhisar protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen törende ilk konuşmayı Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdiilkadir Akdeniz, yaptı. Yeşilhisar için çok önemli ve anlamlı bir giin yaşandığını belirten Akdeniz. 

"Başkanımız Mehmet Özhaseki'den Allah ondan razı olsun" diyerek seçimler...