29 / 04 / 2024

kayseri 2014 yatırımları

kayseri 2014 yatırımları

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler. Büyükşehir Belediyesi'ııin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı.

Mustafa Boydak: Büyük ölçekli yatırımlar konusunda bazı sıkıntılarımız var!

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, komşu bölgelere aşırı bağımlı olan kentlerin sorunlarının arttığını kaydederek, “Üyelerimiz bu noktada iyi bir konumda” dedi

Kayseri'deki 150 fabrikanın inşaatı devam ediyor!

Tüccarlığı ile ünlü Kayseri, sanayide ve turizmde hızlı büyüyor. Halen Mimar Sinan OSB’de 150 yeni fabrikanın inşa halinde olduğunu söyleyen KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, “İhracat bu yıl 2 milyar dolar olacak” diyor.

Gayrimenkul yatırımları arttı mı?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Orhan Bursalı, bugünkü köşesinde gayrimenkul alımlarının payının 2014’ten itibaren 4 milyar dolara çıktığını belirtti ve gayrimenkul yatırımlarını kaleme aldı. 

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

kayseri 2014 yatırımları Haberi

kayseri 2014 yatırımları


Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler. Büyükşehir Belediyesi'ııin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı. İlk temel atma töreni Yeşilhisar ilçesinde gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi ile park ve spor sahalarının temel atma töreninde konuşan Başkan Mehmet Özhaseki. yeni bağlanan 11 ilçeye 300 milyonluk bir yatırım söz konusu olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ö/haseki Yeşilhisar'daki yatırımların temel atma törenine ilçe belediye başkanları ile birlikte katıldı. Yeşilhisar protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen törende ilk konuşmayı Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdiilkadir Akdeniz, yaptı. Yeşilhisar için çok önemli ve anlamlı bir giin yaşandığını belirten Akdeniz. 

"Başkanımız Mehmet Özhaseki'den Allah ondan razı olsun" diyerek seçimler...